Unique in je eigen jasje

1-1 traject 'Uniek in je eigen jasje'

Kleur- en stijladvies, garderobeadvies en personal shopping Hengelo

 

VAN ZELFACCEPTATIE NAAR MIJN STRALENDE IK

 

Hoe zie jij jezelf? En hoe zou jij jezelf willen laten zien? Klopt dit?  

 

Matcht jouw innerlijk met jouw uiterlijk? Ik was vroeger best een verlegen meisje dat slecht voor zichzelf kon opkomen. Op het voortgezet onderwijs ontwikkelde ik mijn eigen stijl. Mode trok mij altijd aan. Ik was de eerste die met rode laarsjes aan kwam lopen. Niet in de gaten dat ik een trendsetter was. Maar toen kon ik mijn eigen IK nog niet laten zien, omdat ik mijzelf nog niet accepteerde zoals ik was. In de jaren die volgden werd ik steeds assertiever en kon ik mezelf liefhebben. Ik merk nu dat de zachtheid mij in de kracht zet om te gaan staan voor wie ik ben. Omdat ik innerlijk en uiterlijk in balans ben, kan ik mijn stralende IK laten zien!  

 

 

Herken jij jezelf hierin en heb jij ook moeite met: 

·        het profileren van jezelf? 

·        meer zichtbaar zijn? 

·        het bepalen van je eigen stijl? 

·        het kiezen van kleuren die bij jou passen? 

·        het kiezen van de juiste kleding bij elke gelegenheid? 

·        het combineren van kledingstukken? 

·        efficiënt shoppen? 

 

Herkenbaar voor jou? Je wilt graag een eigen stijl, maar daarvoor moet je uit de veilige zone en dan merk je dat je te onzeker bent. Dan wil ik je graag helpen een authentieke look te creëren. Zodat jij en jouw kleding dezelfde taal spreken en jij straalt in je eigen persoonlijkheid vol zelfvertrouwen. Daarbij kunnen kleur, stijl en kleding een mooie ondersteuning zijn.

 

Dit is wat mijn advies jou gaat opleveren: 

·        je versterkt je eigen stijl en uitstraling; 

·        je wordt zichtbaar op een authentieke manier; 

·        je laat de beste versie van jezelf zien zodat kleding bijdraagt aan persoonlijk en zakelijk succes; 

·        je creëert een goede privé en zakelijke basiscollectie in de kledingkast; 

·        je voorkomt miskopen en bespaart geld!  

 

 

Traject: 'Unique in je eigen jasje’

 

·        Uitgebreide intake 

Je vult een uitgebreid intakeformulier in, en ik vraag je om vooraf een lifestyle moodboard te maken zodat jij je bewust wordt van je eigen ik en wat je wilt uitstralen. 

  

·        Kleur- en stijladvies  

In het kleuradvies gaan we kijken welke kleurgroep jou het beste staat. Niet alleen rekening houdend met de kleur van je huid, ogen en haar maar ook met jouw persoonlijkheid om daarin een vertaalslag te maken naar jouw beste (zakelijke) kleuren. Dit is afhankelijk van jouw functie, de rol waarin jij je begeeft en gelegenheid. Na het kleuradvies gaan we kijken welk figuurtype je bent, we benadrukken jouw positieve accenten van het lichaam, zodat je kleding kunt dragen die het beste bij jouw figuur past. Je kleding is dus een belangrijke vorm van communicatie. Wat communiceer jij? En komt dat overeen met wie je bent? Als we eenmaal je kernwaarden in beeld hebben, dan vertalen we deze naar jouw stijl. Het is de bedoeling dat jij en jouw kleding dezelfde taal spreken! 

 

·        Garderobeadvies   

We weten nu welke kleuren en vormen bij jou passen. Dit nemen we mee in de garderobesessie en kijken ook welke kledingstukken weg kunnen. We gaan een mooie privé en zakelijke basiscollectie creëren, want dit is het uitgangspunt voor een goede kledingkast. Na het doorpassen van de kledingstukken geef ik advies voor aanvullende kledingaankopen en maak daar een wensenlijst van. 

 

·        Personal shopping       

Met de wensenlijst gaan we shoppen met elkaar en zoeken aanvullende kledingstukken uit die passen in jouw garderobe!  

 

·        Online sessie (2 x 0,5 uur)  

Heb je nog vragen, of loop je nog ergens tegen aan? Online ga ik je coachen en jouw vragen beantwoorden. 

 

Investering:  € 597,00 inclusief een kleurenpaspoort en een stijlboek 

Klik hier om een afspraak te maken!

 

Wil je eerst weten of ik wat voor jou kan betekenen? Vraag dan mijn gratis sessie aan: ‘Boost jouw stijl en uitstraling’. In deze 30 minuten (telefonisch of online) geef ik jou mijn volledige aandacht en kijk ik mee waar je nu staat. Ik geef je mijn eerlijke feedback en 3 praktische tips hoe jij je zichtbaar kunt maken op een authentieke manier. Zodat jij vol zelfvertrouwen en stralend door het leven gaat!  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  
Deze website maakt gebruik van cookies. Wilt u weten waarom?Balk verbergen