Unique in je eigen jasje

Het Imagospel

Wat is het Imago Spel? 

Het Imago Spel is een interactief, positief bordspel, wat op een speelse manier inzicht geeft in jouw imago en de facetten die daarbij een rol spelen. Het spel biedt je een laagdrempelige manier om imago advies te vragen en te laten zien wie je bent. 

Het Imago Spel laat je zien hoe bijzonder je bent door de ogen van een ander

 IMAGO

Imago is de optelsom van binnenkant, buitenkant en overkant. Als binnenkant, buitenkant en overkant elkaar versterken, dan zien we wie jij bent, wat voor kwaliteiten jij in huis hebt, hoe energiek of zeker je overkomt en dan kloppen kleding en accessoires, kapsel en make up, lichaamstaal en de manier waarop jij communiceert met de indruk die jij maakt op een ander.  

EERSTE INDRUK

Waarom is de 1e indruk belangrijk? Binnen een minuut beoordelen mensen elkaar. Of het nu om een sollicitatiegesprek gaat, een ontmoeting op een feestje, een date of een gesprek op je werk. Goede reden dus om te weten wat je uitstraalt en hoe je overkomt.  

Wat is het doel van het Imago spel?

Met het Imago spel wil ik jullie inspireren en op een positieve manier uitdagen om te laten zien wie je bent en wat je wilt. Zodat je je elke dag goed voelt met hoe je eruit zie en wat je uitstraalt. Met dit spel leer je de kracht van jouw authentieke imago in te zetten om te bereiken in het leven wat je wilt en waar je van droomt.   

Elke vraag laat je medespelers met aandacht naar je kijken en geeft inzicht in een deel van je imago. Door in detail te vragen naar allerlei aspecten, die jouw totaalbeeld bepalen, leer je hoe je jouw imago in de gewenste richting kunt beïnvloeden. Belangrijk is dat je positieve feedback geeft en ontvangt.  

 

Sta jij wel eens vol twijfel voor de spiegel? Staat dit wel? Ben ik daarvoor niet te oud, te jong, te groot of te klein? Welke stijl past goed bij mij? Waar haal ik de moed vandaan om me anders te kleden? Hoe krijg ik een juiste uitstraling, die laat zien wie ik ben? Of heel praktisch: waar vind ik de kledingzaak of kapper, die bij mij past?

We hebben ze allemaal. Onze vragen. Het Imago Spel start met jouw meest urgente imago vraag. En je medespelers geven je feedback.

 

Voor degene die:

-Bewust bezig is met de vraag: wie ben ik en hoe kan ik mijzelf het beste laten zien.

-Wil weten welke kleuren, stijlen, kleding, accessoires, kapsels etc. nu bij hem of haar echt passen.

-Nieuwsgierig is naar zijn/haar imago en hoe je op anderen overkomt.

-Aan de slag wil met een positieve eerste indruk om communicatie kracht bij te zetten. 

 

Wat levert het Imago spel jou persoonlijk op? 

-Het spel laat zien hoe bijzonder jij bent door de ogen van een ander. 

-Je krijgt inzicht in wat imago is, wat een rol speelt bij imago, wat het belang is van een positieve eerste indruk en hoe je jouw imago op een gewenste manier kunt vormgeven. 

-Het vergroten van zelfvertrouwen en zichtbaarheid. 

-Een effectievere communicatie en presentatie die je helpen succesvol te zijn in je baan, relaties en in samenwerking met anderen.  

-Ook voor kinderen: het koesteren en ontwikkelen van de eigen identiteit.  

 

Tarieven: 

Workshop ‘Wie ben ik?' 

Basis imagospel duur 2 uur € 27,00 p.p. min 3 maximaal 8 personen. 

Met verdieping themaset 1e indruk duur 3 uur € 37,00 p.p. min. 3 maximaal 8 personen. 

Leuk als familie- of vriendinnen uitje, vrijgezellenfeest, met je collega’s etc.

 

Geef je op via het contactformulier of 06-43128762, locatie en tijden in overleg. 
Deze website maakt gebruik van cookies. Wilt u weten waarom?Balk verbergen