Unique in je eigen jasje

Kleur- en stijladvies 

Laat zien wie je bent!

Heb jij wel eens een opmerking gehad, ‘wat zie je er goed uit’? Fijn voelt dit hé, het heeft niet alleen te maken met de kleding die je aan hebt, maar ook met de kleuren die je draagt. Als jij de juiste kleur aan hebt en ook nog eens de kleding draagt die flatteert bij je figuur dan voel je je toch een zelfverzekerder mens? 

 

Kleuradvies 

Tijdens het kleuradvies werk ik met 6 kleurgroepen van helder/gedempt, koel/warm tot licht/diep. We gaan kijken met 65 kleurstalen welke kleurgroep jou het beste staat. Ik kijk niet alleen naar de kleur van je huid, ogen en haar maar ook naar jouw persoonlijkheid om daarin een vertaalslag te maken naar jouw beste kleur.

 

Stijladvies

Na het kleuradvies gaan we kijken welk figuurtype je bent, we benadrukken jouw positieve accenten van het lichaam, zodat je kleding kunt dragen die het beste bij jouw figuur past. Wie ben jij en wat wil je uitstralen, dit zijn vragen die ontzettend belangrijk zijn om lekker in je vel te zitten! Overigens heeft stijl niets met trends te maken maar met jouw persoonlijkheid.

 

Wat levert jou het kleur- en stijladvies op?  

-Je bent zelfbewuster over jouw persoonlijke kleuren;
-Je gaat gerichter shoppen;
-Je weet hoe je je positieve accenten benadrukt;
-Een sterkere stijl en uitstraling;
-Een flinke dosis zelfvertrouwen!


Tijdsduur: 2 uur

Investering: 167,00 p.p inclusief kleurpaspoort en stijlboek

Klik hier voor het maken van een afspraak!
 

 

   
Deze website maakt gebruik van cookies. Wilt u weten waarom?Balk verbergen