Unique in je eigen jasje

Kleur- en stijladvies, garderobeadvies en personal shopping

Uniek in je eigen jasje

Jij wilt graag zichtbaar zijn, maar weet niet waar je moet beginnen? Klopt het met wie jij bent, ook uitstraalt naar buiten? Je hebt best veel kleding in de kast maar ziet door de bomen het bos niet meer. En je wilt graag een eigen authentieke stijl, maar daarvoor moet je uit de veilige zone en dan merk je dat je te onzeker bent.

Herkenbaar voor jou? Dan wil ik je graag helpen een authentieke look te creëren! Zodat jij en jouw kleding dezelfde taal spreken en jij straalt in je eigen persoonlijkheid vol zelfvertrouwen. Daarbij kan kleur, stijl en kleding een mooie ondersteuning zijn. 

Dit is wat mijn advies jou gaat opleveren:  

·        je versterkt je stijl en uitstraling;

·        je wordt zichtbaar op een authentieke manier; 

·        je laat de beste versie van jezelf zien zodat kleding bijdraagt aan persoonlijk en zakelijk succes; 

·        je creëert een goede privé en zakelijke basiscollectie in de kledingkast; 

·        je voorkomt miskopen en bespaart geld!

 

 

 

Kleur- en stijladvies (2 uur)

 

In het kleuradvies gaan we kijken welke kleurgroep jou het beste staat. Niet alleen rekening houdend met de kleur van je huid, ogen en haar maar ook met jouw persoonlijkheid om daarin een vertaalslag te maken naar jouw beste (zakelijke) kleuren. Dit is afhankelijk van jouw functie, de rol waarin jij je begeeft en gelegenheid. Na het kleuradvies gaan we kijken welk figuurtype je bent, we benadrukken jouw positieve accenten van het lichaam, zodat je kleding kunt dragen die het beste bij jouw figuur past. Je kleding is dus een belangrijke vorm van communicatie. Wat communiceer jij? En komt dat overeen met wie je bent? Als we eenmaal je kernwaarden in beeld hebben, dan vertalen we deze naar jouw stijl. Het is de bedoeling dat jij en jouw kleding dezelfde taal spreken!

 

Garderobe sessie  (2,5 uur)

We weten nu welke kleuren en vormen bij jou passen. Dit nemen we mee in de garderobesessie en kijken ook welke kledingstukken weg kunnen. We gaan een mooie privé en zakelijke basiscollectie creëren, want dit is het uitgangspunt voor een goede kledingkast. Na het doorpassen van de kledingstukken geef ik advies voor aanvullende kledingaankopen en maak daar een wensenlijst van. 

Personal shopping  (3 uur)

Met de wensenlijst gaan we shoppen met elkaar en zoeken aanvullende kledingstukken uit die passen in jouw garderobe!

 

Investering:  € 497,00 inclusief een kleurenpaspoort en een stijlboek

Klik hier om een afspraak te maken!

 

Vraag mijn gratis sessie aan: ‘Boost je stijl en uitstraling’. In deze 30 minuten (telefonisch of via skype) geef ik jou mijn volledige aandacht en kijk ik mee waar je nu staat. Ik geef je mijn eerlijke feedback en 3 praktische tips hoe jij je zichtbaar kunt maken op een authentieke manier. Zodat jij vol zelfvertrouwen en stralend door het leven gaat!  

 

Transformatiecoaching

Verbinding maken tussen hoofd en hart

 

 

Heb jij het gevoel dat je vastloopt in het dagelijks leven, dingen niet kunt afmaken, altijd maar voor een ander zorgt en jij op de laatste plaats staat? Heb jij daarbij last van:

-stress

-innerlijke onrust

-onverwerkte emoties

-negatieve gedachten

-disbalans

Dan wil ik je graag meenemen aan de hand naar een verandering. Want door zo’n gebeurtenis verlies je jezelf, je zelfvertrouwen, je bent kwetsbaar en je bent afhankelijk. 

Unique Janique maakt met jou een plan van aanpak waarbij we gaan kijken wie jij bent, waar jij nu staat en welke hulpvraag jij hebt. Uiteraard gaan we werken aan jouw uitdagingen, we gaan op zoek naar de rode draad in jouw leven waar jij vastloopt. Ik haal het beste uit jezelf, zodat JIJ in je eigen liefdevolle jasje gaat stralen!

Wat is jouw hulpvraag? Laat het me weten!

 

Na de coaching:

-Voel jij je zelfverzekerder;

-heb je meer zelfvertrouwen;

-kom je dichter bij jezelf;

-luister je beter naar je lichaam;

-krijg je meer energie;

-vind je je authentieke IK!   

Transformatiecoaching 3 x 1 uur: investering € 195,00

Klik hier om een afspraak te maken! 

 

Transformatie- en imagocoaching

De transformatiecoaching is goed te combineren met de imagocoaching. Het innerlijk en uiterlijk moet namelijk in balans zijn wil jij goed in je vel komen te zitten. Unique Janique biedt de transformatie- en imagocoaching in pakketvorm aan.

Transformatiecoaching en imagocoaching (kleur- en stijladvies en garderobeadvies) 2 x 2 afspraken: totaal 7 uur.

Investering: € 497,00 inclusief een kleurenpaspoort en stijlboek.

Klik hier om een afspraak te maken!

 

 

 

 

 

 

  
Deze website maakt gebruik van cookies. Wilt u weten waarom?Balk verbergen