Unique in je eigen jasje

Kleurentrends voorjaar 2024

Zondag 28 januari 2024

Ik kan niet wachten totdat het lente wordt! Heerlijk de voorjaarszon, dit nodigt uit om kleur te dragen. Pantone, het instituut dat de kleurcoderingen publiceert, kwam onlangs al met de kleur Peach Fuzz, welke is gekozen als kleur van het jaar! Een velours / perzikachtige kleur die een nieuwe manier van zachtheid benadrukt en die de geest, lichaam en hart verrijkt.

Tags:

Modetrends najaar 2023

Zaterdag 18 november 2023

Ik word helemaal blij van deze wintermode, want er is zoveel diversiteit aan (felle) kleuren, modellen en stijl! Van sportief tot supervrouwelijk. Mooie stoffen en structuur in de kleding. We zien veel metallics dit najaar, dus je mag shinen in jouw outfit! Kijk of je jouw persoonlijkheid in de trend kunt brengen en vertaal jouw kleur, stijl, en figuur naar jouw garderobe!

Tags:

Kleurentrends najaar 2023

Vrijdag 01 september 2023

Het kleurenpalet voor dit najaar ziet er eigenlijk heel vrolijk uit! En dat in de winter!! Heldere kleuren, zachtere en een paar typische herfstkleuren zoals burnt sienna en red dahlia en red orange. Pantone, het instituut dat de kleurcoderingen publiceert, kwam begin dit jaar al met de kleur Viva Magenta, welke is gekozen als kleur van 2023.

Daag je zelf uit en probeer een leuke kleurencombinatie!

Tags:

Modetrends voorjaar 2023

Vrijdag 17 februari 2023

Vooral als de zon tevoorschijn komt, hebben we zin om weer nieuwe kleding aan te schaffen. Daarbij mogen de nieuwe modetrends er ook weer zijn! Stiekem hebben we al zin om te fantaseren over de zomerkleding.

Tags:

Kleurentrends voorjaar 2023

Zondag 15 januari 2023

Ik kan niet wachten totdat het lente wordt! Heerlijk de voorjaarszon, dit nodigt uit om kleur te dragen. Pantone, het instituut dat de kleurcoderingen publiceert, kwam onlangs al met de kleur Viva Magenta, welke is gekozen als kleur van het jaar!

Tags:

Modetrends najaar 2022

Zondag 30 oktober 2022

Ik word helemaal blij van deze wintermode, want er is zoveel diversiteit aan (felle) kleuren, modellen en stijl! Van sportief tot supervrouwelijk. Mooie stoffen en structuur in de kleding. Kijk of je jouw persoonlijkheid in de trend kunt brengen en vertaal jouw kleur, stijl, en figuur naar jouw garderobe!

Tags:

Kleurentrends najaar 2022

Zaterdag 27 augustus 2022

Alweer zin in het najaar? De kleuren voor dit seizoen zijn alweer een tijdje in beeld.We zien intens warme kleuren zoals het geel, oranje, bruin. De heldere roze kleur, een diepe rode en groene kleur, een aantal pastelle roze/blauw en een mooie olijfkleur. Best uitbundige kleuren voor de herfst/winter!

Tags:

Modetrends voorjaar 2022

Zaterdag 05 maart 2022

Wat hebben we weer verlangd naar het nieuwe normaal. En eindelijk is alles weer open, we kunnen weer fysiek shoppen. Vooral als de zon tevoorschijn komt, hebben we zin om weer nieuwe kleding aan te schaffen. Daarbij mogen de nieuwe modetrends er ook weer zijn! Want we zien dit voorjaar een diversiteit aan trends, stoffen, lijnen en kleuren.

Tags:

Kleurentrends voorjaar 2022

Zaterdag 15 januari 2022

Alweer zin in het voorjaar? Ik wel. De lentekleuren zijn dit seizoen gevuld met optimisme! En dat hebben we wel even nodig in deze sombere tijd. We zien lichte pastelkleuren maar ook warme, koele en heldere kleuren. 

Tags:

Modetrends najaar 2021

Zondag 26 september 2021

We kunnen weer fysiek winkelen. Ik word helemaal blij van deze wintermode, want er is zoveel diversiteit aan kleuren, modellen en stijl! Van sportief tot supervrouwelijk. Mooie stoffen en structuur in de kleding. Kijk of je jouw persoonlijkheid in de trend kunt brengen en vertaal jouw kleur, stijl, en figuur naar jouw garderobe!

Tags:

Kleurentrends najaar 2021

Vrijdag 27 augustus 2021

Alweer zin in het najaar? De kleuren voor dit seizoen zijn alweer een tijdje in beeld. We zien warme diepe kleuren van rood, bruin, nachtblauw, en wat meer heldere kleuren zoals groen, geel en fuchsia. Wie van zacht houdt, dan is er roze (pale rosette) en een blauwe (spring lake)

Tags:

Straal jij uit wie je bent?

Donderdag 29 april 2021

Ik heb jarenlang geworsteld met mijzelf, zat in een soort van vicieuze cirkel waar ik niet uit kwam. Toen ik mijzelf ging accepteren en waarderen, kon ik deze liefde ook uitstralen naar buiten toe.

Tags:

Stap voor stap naar een transformatie

Zondag 14 maart 2021

Audrey heb ik 3 jaar geleden ontmoet op de sportschool. Had geregeld leuke gesprekken met haar maar wist ook dat ze een moeilijke tijd doormaakte. Toen ze hoorde dat ik imagocoach was, viel alles voor haar op de plek. Ze heeft mij gevraagd of ik haar kon helpen.

 

Modetrends voorjaar 2021

Zaterdag 06 maart 2021

Buiten is het nog koud en regenachtig, we zitten helaas nog in de Corona tijd waarbij we altijd nog beperkt worden in ons doen en laten. Shoppen kan wel maar dan op afspraak. We hebben zin aan nieuwe frisse kleding en wachten op het voorjaar met een heerlijke temperatuur. Daarbij mogen de nieuwe modetrends er ook weer zijn! Want we zien dit voorjaar een diversiteit aan trends, stoffen, lijnen en kleuren.

Kleurentrends voorjaar 2021

Zondag 17 januari 2021

Al weer zin in het voorjaar? Ik wel. De lentekleuren zijn dit seizoen gevuld met optimisme! En dat hebben we wel even nodig in deze sombere tijd. We zien vooral lichte, vrolijke pastelkleuren. Zoals de directeur van Pantone omschrijft: ‘Doordrenkt met een echte authenticiteit die steeds belangrijker wordt, kleuren voor de lente/zomer 2021 combineren een niveau van comfort en ontspanning met vonken van energie die onze stemmingen stimuleren en verheffen’.

Tags:

Modetrends najaar 2020

Zondag 04 oktober 2020

Net alsof we in tijden van crisis weer hangen naar het verleden. Want de mode voor dit najaar heeft veel invloeden van de jaren 40 t/m 70 en 80. Vintage, schoudervulling, breisels, oversized, getailleerde hoge broeken, lange rokken. Verschillende materialen zoals leder, suede, satijn, tweed en soepele stoffen. Leuk om hierop in te springen. Kijk of je jouw persoonlijkheid in de trend kunt brengen!

Tags:

Kleurentrends najaar 2020

Zaterdag 29 augustus 2020

Al weer zin in het najaar? De kleuren voor dit seizoen zijn alweer een tijdje in beeld. We zien warme diepe kleuren van dieprood, brique, groen, blauw, en wat meer heldere kleuren zoals oranje en geel. Wie van zacht houdt, dan is er een perzikkleur, een roze en een zandkleur.

Tags:

Modetrends voorjaar 2020

Zaterdag 29 februari 2020

Buiten is het nog koud en regenachtig, mensen worden geveld door de griep. Achter het glas is het heerlijk in de zon. Maar we wachten ook op het voorjaar met een heerlijke temperatuur. Daarbij mogen de nieuwe modetrends er ook weer zijn! Want we zien dit voorjaar een diversiteit aan trends, stoffen, lijnen en kleuren.

Tags:

Kleurentrends voorjaar 2020

Zondag 12 januari 2020

Al weer zin in het voorjaar? Ik wel! De kleuren voor aankomend seizoen zijn al weer een tijdje in beeld. Dit keer een mix van warme en koele kleuren. Prachtige kleuren die onderling goed met elkaar te combineren zijn, geschikt voor de verschillende kleurtypes. Ik word er vrolijk van!

Tags:

Modetrends herfst/winter 2019-2020

Zaterdag 05 oktober 2019

De mode voor dit najaar is kleurrijk, vooral warme kleuren met veel (dieren)prints. Invloeden van de jaren 70 en 80 zien we terug. Schoudervulling, oversized, getailleerde hoge broeken, lange rokken. Verschillende materialen zoals leder, glans, metallic en soepele stoffen. Leuk om hierop in te springen. Kijk of je jouw persoonlijkheid in de trend kunt brengen!

Tags:

Kleurentrends najaar 2019

Woensdag 21 augustus 2019

Al weer zin in het najaar? De kleuren voor dit seizoen zijn al weer een tijdje in beeld. We zien warme diepe kleuren van dieprood, tot roze, blauw, oranje en middenbruin.

Tags:

Stijlportretten serie 1 Karin - Didy

Donderdag 13 juni 2019

In mijn vak als imagostylist krijg ik vaak te horen dat mensen voor veilig gaan als ze kleding uitkiezen. Ze vinden het moeilijk hoe te combineren met kleding en kleur. Vandaar dat ik begonnen ben met deze serie stijlportretten waarin ik laat zien hoe jij kleding draagt passend bij je figuur, welke kleuren jou flatteren en hoe jij je authentieke stijl naar voren kunt laten komen!

Tags:

VRIJHEID

Zondag 05 mei 2019

Vandaag vieren we Bevrijdingsdag, 5 mei, de dag waarop de bevrijding van de Duitse bezetting in Nederland in 1945 wordt gevierd. Nederland staat op 5 mei ook stil bij de grote waarde van vrijheid, democratie en mensenrechten. 

Tags:

Leer jezelf kennen op zielsniveau

Dinsdag 02 april 2019

Spiegeltje spiegeltje aan de wand….‘Wie is de mooiste in het land?’ vraagt de koningin in het sprookje van Sneeuwwitje. Vervolgens krijgt ze het antwoord van de spiegel dat zij de mooiste is.

Tags:

Modetrends lente/zomer 2019

Dinsdag 12 maart 2019

Buiten is het nog winters koud, mensen worden geveld door de griep. Er valt meer regen dan dat de zon schijnt. We wachten op het voorjaar met een heerlijke temperatuur. Daarbij mogen de nieuwe modetrends er ook weer zijn! Want we zien dit voorjaar een diversiteit aan trends, stoffen, lijnen en kleuren.

Tags:

Ruimte maken in je hoofd en in je kledingkast

Zaterdag 02 februari 2019

Een overvolle kledingkast en niets om aan te trekken. Klinkt je dit niet bekend in de oren? Slechts 35% van de kleding in je kast wordt gedragen, zonde toch! Wat is mooier dan dat je ’s morgens niet hoeft te twijfelen en overzicht in de kast hebt!

Tags:

Kleurentrends voorjaar 2019

Zaterdag 12 januari 2019

Al weer zin in het voorjaar? Ik wel, na dit regenachtige weer! De kleuren voor aankomend seizoen zijn al weer een tijdje in beeld. Dit keer veel warme, heldere kleuren, waarbij oranje de boventoon voert. Prachtige kleuren die onderling goed met elkaar te combineren zijn, geschikt voor de verschillende kleurtypes. Ik word er vrolijk van!

Tags:

Het meisje met de rode laarsjes

Zaterdag 29 december 2018

Wil jij het verschil maken met de rest? Dan moet je jezelf onderscheiden en willen opvallen in de massa.  

Tags:

Zo blij als een klein kind!

Dinsdag 04 december 2018

Heb je dat ook wel eens dat je zo blij bent, dat je een gat in de lucht wil springen of dat je lekker wil schreeuwen van blijdschap? En doe je dat dan ook?

 

Tags:

Veranderen, hoezo?

Vrijdag 02 november 2018

Het is wel bijzonder om te zien hoe wij mensen zo vastgeroest zijn aan patronen en dat we het moeilijk vinden om ‘out of the box’ te gaan denken en te gaan doen.

Tags:

Modetrends herfst/winter 2018-2019

Dinsdag 23 oktober 2018

De mode voor dit najaar is veelzijdig, met veel (dieren)prints en aparte kleurencombinaties. Leuk om hierop in te springen. Trek je kledingkast open en probeer ' out of the box'  te denken. Probeer eens twee prints met elkaar te combineren. En kijk of je jouw persoonlijkheid in de trend kunt brengen! 

Tags:

Kleurentrends najaar 2018

Dinsdag 02 oktober 2018

Al weer zin in het najaar? De kleuren voor dit seizoen zijn al weer een tijdje in beeld. Prachtige kleuren in zowel koel en warm, maar ook frisse kleuren, zelfs 2 gele kleuren zitten in het palet. Je zou het ook als een lentepalet kunnen zien! Het mooie is dat alle kleuren ook goed met elkaar te combineren zijn, geschikt voor de verschillende kleurtypes. Daag je zelf uit en probeer een leuke kleurencombinatie!

 

Tags:

Kleurentrends najaar 2018

Dinsdag 02 oktober 2018

Al weer zin in het najaar? De kleuren voor dit seizoen zijn al weer een tijdje in beeld. Prachtige kleuren in zowel koel en warm, maar ook frisse kleuren, zelfs 2 gele kleuren zitten in het palet. Je zou het ook als een lentepalet kunnen zien! Het mooie is dat alle kleuren ook goed met elkaar te combineren zijn, geschikt voor de verschillende kleurtypes. Daag je zelf uit en probeer een leuke kleurencombinatie!

Tags:

Mag ik even kleur bekennen?

Dinsdag 25 september 2018

Ben net een aantal weken terug uit Curaçao met mijn gezin. En ik kan je vertellen dat we het heerlijk hebben gehad! Word alleen al vrolijk van het kleurrijke straatbeeld maar ook van de  prachtige bounty stranden en de mensen zelf.

Tags:

Geluk zit in jezelf

Zondag 19 augustus 2018

Geïnspireerd door de coaching die ik geef aan klanten komen er allerlei vragen bij me op. Zoals geluk, wanneer ben je gelukkig en waar is dit op gebaseerd?

Tags:

Vakantietijd, het is nu tijd voor mij

Zondag 05 augustus 2018

Voor mij is het echt vakantie wanneer ik uit huis ben. Daar ik een parttime baan in het onderwijs heb als secretaresse, is het heerlijk om 6 weken vrij te zijn.  

Tags:

Van perfectie naar keuzes maken

Zondag 22 juli 2018

Ben zelf een perfectionist, wil alles zo goed mogelijk doen. Kan moeilijk nee zeggen, niets is mij teveel, maar wat bereik je er uiteindelijk mee? Je raakt zelf opgebrand, en de enige die er wat aan kan doen is jezelf!

 

Tags:

Vakantiekoffer inpakken

Zaterdag 30 juni 2018

De zomervakantie komt er weer aan. Hoe pak ik zo efficiënt mogelijk mijn koffer in en wat neem ik mee?

Tags:

Stijltips voor badkleding

Donderdag 14 juni 2018

Voor veel mensen is het weer even wennen om in je ‘blootje’ te gaan, laat staan een nieuwe bikini kopen. Waarbij het licht in de paskamers ook niet bevorderlijk is voor het koopeffect. Bikini’s zijn er in alle soorten en maten. Daarom is het vaak moeilijk om een bikini te vinden die je mooi vindt en tevens goed past bij jouw figuur.

Tags:

Wat trek ik aan op mijn werk tijdens een hittegolf of warm weer?

Donderdag 31 mei 2018

54 procent van de Nederlandse vrouwen vindt het tijdens de hittegolf moeilijk om gepaste kleding uit te kiezen voor op kantoor. Dit is gebleken uit onderzoek van marktonderzoeks-bureau Ipsos onder duizend op kantoor werkende Nederlanders. (bron Nu.nl)

Tags:

Terug naar de bedoeling

Vrijdag 25 mei 2018

Onlangs werd ik getriggerd door een filosofie uit het boek ‘Verdraaide Organisaties’ van Wouter Hart: ‘Niet het systeem is leidend in de organisatie maar de bedoeling, het hart van de organisatie’.  

Tags:

Modetrends lente/zomer 2018

Vrijdag 02 maart 2018

Buiten is het nog winters koud, mensen zijn geveld door de griep. Achter het glas is het heerlijk in de zon. Maar we wachten ook op het voorjaar met een heerlijke temperatuur. Daarbij mogen de nieuwe modetrends er ook weer zijn! Want we zien dit voorjaar een diversiteit aan trends, stoffen, lijnen en kleuren.

Tags:

Uniek in een nieuw jasje!

Vrijdag 19 januari 2018

Sinds 2012 ben ik bezig om mensen te laten stralen in hun eigen jasje. Ik geef ze kleur-, stijl- en kledingadviezen. Vind het prachtig om te zien wat het doet met hun zelfvertrouwen. Wat ik mis in het advies bij de imagostyling is de diepgang met mensen. 

Tags:

Kleurentrends voorjaar 2018

Zondag 14 januari 2018

Al weer zin in het voorjaar? De kleuren voor aankomend seizoen zijn al weer een tijdje in beeld. Heerlijke zomerse koele, lichte kleuren maar ook een aantal warme kleuren die onderling goed met elkaar te combineren zijn, geschikt voor de verschillende kleurtypes. Ik word er vrolijk van!

Tags:

Modetrends herfst/winter 2017-2018

Vrijdag 20 oktober 2017

De mode voor dit najaar is kleurrijk, we zien interessante details in kleding, de vorm is nog steeds wijd en oversized vooral in de schouders. Spannende mode accessoires maken de outfit af!

Tags:

Kleurentrends herfst/winter 2017

Dinsdag 12 september 2017

Al weer zin in het najaar? De kleuren voor dit seizoen zijn al weer een tijdje in beeld. Prachtige najaarskleuren in koel en warm, met als uitschieter de pastelkleur roze. Het mooie is dat alle kleuren ook goed met elkaar te combineren zijn, geschikt voor de verschillende kleurtypes. Daag je zelf uit en probeer een leuke kleurencombinatie! 

Tags:

Modetrends lente/zomer 2017

Zaterdag 25 februari 2017

Voor mij mag het altijd wel lente/zomer zijn! Word helemaal blij als het zonnetje weer begint te schijnen. Daarbij mogen de nieuwe trends er ook weer zijn! Want we zien dit voorjaar een diversiteit aan trends, stoffen, lijnen en kleuren.

Tags:

Kleurentrends voorjaar 2017

Vrijdag 13 januari 2017

Al weer zin in het voorjaar? De kleuren voor aankomend seizoen zijn al weer een tijdje in beeld. Heerlijke heldere, koele maar ook warme kleuren die onderling ook goed met elkaar te combineren zijn, geschikt voor de verschillende kleurtypes. Ik word er vrolijk van!

Tags:

Kleurentrends herfst/winter 2016

Maandag 03 oktober 2016

Al weer zin in het najaar? De kleuren voor dit seizoen zijn al weer een tijdje in beeld. Heerlijke warme, koele maar ook gedempte kleuren die onderling ook goed met elkaar te combineren zijn, geschikt voor de verschillende kleurtypes. Ik word er vrolijk van!

Tags:

Beautytip #6 Hoe shape ik mijn gezicht?

Dinsdag 28 juni 2016

Shapen betekent letterlijk ‘in vorm brengen’. Door middel van deze make up techniek kun jij je beste versie van je gezicht laten zien. Gebruik deze techniek wel afhankelijk van de situatie. Overdag ga je minder shapen dan bv voor een avondmake up of beautyshoot. Dus voorkom ‘hard shaping’….

Tags:

Wat doen prints in kleding met je figuur?

Maandag 20 juni 2016

Prints gebruik je in kleding als je ergens de nadruk op wil leggen. En je moet de print natuurlijk mooi vinden en je er lekker in voelen! Prints zijn in verschillende motieven en kleuren verkrijgbaar. Kijk of je een rustige of drukke print wil of een grote of kleine print. Daarnaast kijk je of het printmodel past bij je figuur.

Tags:

Beautytip #5 Welke basisfoundation past bij jouw huidtype

Dinsdag 14 juni 2016

Je kent het vast wel, dat je voor de spiegel staat en vindt dat je huid er maar dof uit ziet. Of dat ene puistje waar je je aan stoort. Iedereen heeft weleens last van onzuiverheden of pigmentvlekjes. Gelukkig is daar de foundation die oneffenheden verdoezelt. Maar houd bij de keus foundation wel rekening met je huidtype.

Tags:

Beautytip #4 Herken je huidtype voor de juiste verzorging!

Zondag 29 mei 2016

Een perfecte make up begint met een mooie huid. Hoe beter jij je huid verzorgt, des te mooier en natuurlijker je make up eruitziet. Of je nu jong of oud bent. Daarnaast creëer je een gezonde huid als jij je huid goed verzorgt.

Tags:

Beautytip #3 Herken je gezichtsvorm voor een perfecte uitstraling!

Woensdag 18 mei 2016

Je gezichtsvorm is bepalend voor wie en wat je uit wilt stralen. Ieder gezicht is boeiend en uniek. Expressie in het gezicht kun je met make up accentueren of verdoezelen. En met de juiste kleur en de stijl van een bril of kapsel kun jij ook je beste versie laten zien!

Tags:

Beautytip #2 Hoe breng je de juiste vorm in de wenkbrauw?

Zondag 08 mei 2016

Van de visagie opleiding die ik heb gevolgd bij Esther Knobben, vond ik het in vorm brengen van de wenkbrauwen het moeilijkste onderdeel. Wenkbrauwen zijn zeer bepalend voor de oogopslag. En symmetrische wenkbrauwen kom je bijna niet tegen!

Tags:

Beautytip #1 Hoe bepaal ik de juiste kleur foundation?

Zondag 01 mei 2016

Wanneer jij foundation gebruikt is het handig om te weten welke kleur ondertoon jouw huid heeft, warm of koel. Op basis van de ondertoon kies je de juiste kleur foundation. Je kunt dit op verschillende manieren testen.

Tags:

Oranje boven!

Dinsdag 26 april 2016

Als ik vraag aan klanten welke kleur ze absoluut niet dragen, krijg ik vaak te horen: geel en oranje. Heldere kleuren die opvallen, je moet er in willen lopen.

Tags:

Mode trends lente zomer 2016

Zondag 10 april 2016

Voor mij mag het altijd wel lente/zomer zijn! Word helemaal blij als het zonnetje weer begint te schijnen. Daarbij mogen de nieuwe trends er ook weer zijn! Want we zien dit voorjaar een diversiteit aan trends, stoffen, lijnen en kleuren.

Tags:

Hoe creëer je een gezond levensritme en een vollere kledingstijl wanneer je te dun bent?

Dinsdag 02 februari 2016

Help, ik ben te dun!

Tegenwoordig heerst er veel overgewicht. Er worden genoeg middelen aangereikt in de media om corpulentie tegen te gaan. Maar wat als jij te dun bent en graag voller wilt worden?

Tags:

Kleurentrends voorjaar 2016

Woensdag 20 januari 2016

Al weer zin in het voorjaar? De kleuren voor het komend seizoen zijn inmiddels al weer een tijdje in beeld. Een mix van zachte en knallende pastelkleuren.

Tags:

Hoe bepaal ik mijn eigen kledingstijl?

Vrijdag 08 januari 2016

Je uiterlijk is het eerste wat iemand van je ziet. Beoordelen doen mensen snel, in een paar seconden hebben we een eerste indruk van iemand.

Tags:

Uniek in jouw feestjurk!

Dinsdag 15 december 2015

We naderen de feestdagen. Wat trek je aan? Heb voor jullie een 6-tal jurken uitgezocht, die je draagt passend bij jouw figuur. Met combinaties van accessoires en schoenen. Laat je hierdoor inspireren!

Tags:

Imagostylist, wat doe jij?

Zondag 22 november 2015

Maandag 23 november is het de Internationale Image Consultants dag, waarvoor wij aandacht vragen voor ons mooie imago vak!

Tags:

Mode trends herfst winter 2015-2016

Zondag 11 oktober 2015

Dit najaar zijn er prachtige kleuren en een diversiteit aan stoffen en stijlen in de modezaken te zien. Mocht afgelopen dinsdag al een voorproefje van trendwatcher Rosalinde Dijkman meemaken. Zij was te gast bij Wagenaar Mode in Hengelo tijdens een trendevent. Unique Janique mocht de klanten een kleur quickscan geven en er was natuurlijk gelegenheid om te gaan winkelen. 

Tags:

Kleuren herfst winter 2015-2016

Maandag 21 september 2015

Al weer zin in het najaar? De kleuren voor dit seizoen zijn al weer een tijdje in beeld. Heerlijke warme, koele maar ook lichte kleuren die onderling ook goed met elkaar te combineren zijn, geschikt voor de verschillende kleurtypes. Ik word er vrolijk van!

Tags:

Shopping weekend Arnhem

Woensdag 19 augustus 2015

Afgelopen weekend ben ik een paar dagen uit geweest met m’n moeder. We zijn terecht gekomen in Arnhem, modestad bij uitstek! Ook nog in het leuke designhotel Modez, gelegen in het modekwartier.

 

Tags:

Wat trek ik aan op mijn werk tijdens de hittegolf of warm weer?

Zondag 05 juli 2015

54 procent van de Nederlandse vrouwen vindt het tijdens de hittegolf moeilijk om gepaste kleding uit te kiezen voor op kantoor. Dit is gebleken uit onderzoek van marktonderzoeks-bureau Ipsos onder duizend op kantoor werkende Nederlanders. (bron Nu.nl)

Tags:

Een nieuw begin!

Woensdag 01 juli 2015

Hoor regelmatig in mijn omgeving dat mensen gaan scheiden. Laat ik voorop stellen dat ik zelf al 21 jaar gelukkig getrouwd ben en hoop dat dit ook zo mag blijven. Dus ik kan zelf niet over scheiden meepraten.

Tags:

Van een overvolle naar een overzichtelijke kledingkast!

Dinsdag 26 mei 2015

Als ik vertel dat ik als stylist ook kledingkasten opruim, beginnen vrouwen altijd te lachen. ‘Oh, dan mag je ook bij mij komen want ik heb er zo’n rotzooi van’, krijg ik dan te horen! Want een overvolle kledingkast; klinkt jou dit niet bekend in de oren?

Tags:

Goed in je vel! Vitaliteit van binnenuit

Maandag 27 april 2015

Ieder mens heeft een eigen karakter, een eigen stijl, een eigen manier van omgaan met zichzelf en de buitenwereld. Verschillende factoren van binnenuit en van buitenaf hebben invloed op hoe je je voelt, hoe je reageert, hoe je er uitziet. Hieronder leg ik graag uit hoe je van binnenuit heel veel kunt doen aan je uitstraling, vitaliteit en gezondheid, zodat je er ook van buiten beter gaat uitzien!

Tags:

Trends lente/zomer 2015

Vrijdag 03 april 2015
Voor mij mag het altijd wel lente/zomer zijn! Wordt helemaal blij als het zonnetje weer begint te schijnen. Daarbij mogen de nieuwe trends er ook weer zijn! Want we zien dit voorjaar een diversiteit aan trends, stoffen, lijnen en kleuren.
Tags:

Stylingdag met model Koen

Woensdag 04 maart 2015

Een uitnodiging voor een stylingdag met mannen. Dit sla ik niet af! Eind januari was het zover. Bij Piet Zoomers in Den Bosch in samenwerking met Nynke Politiek (Style Update) en Stylisten Te Huur.

Tags:

Shopavontuur in Deventer

Zondag 15 februari 2015

Afgelopen woensdag ben ik in Deventer geweest voor het uitzetten van shoproutes voor de fashionwalks voor Stylisten Te Huur. Op zoek naar design, trend en vintagewinkels.

Tags:

Kleuren voorjaar 2015 vrouw/man

Maandag 26 januari 2015

Al weer zin in het voorjaar? De kleuren voor dit seizoen zijn inmiddels al weer een tijdje in beeld. Heerlijke vrolijke kleuren waar je warm van wordt…

Tags:

Hoe maak jij een goede indruk bij het solliciteren?

Woensdag 21 januari 2015

Uit onderzoek is gebleken dat mooie mensen meer kans maken op een baan dan lelijke mensen. Maar wat is mooi en wat is lelijk? Dit vind ik eerlijk gezegd een relatief begrip.

Tags:

Uniek in jouw feestjurk, voor en na de feestdagen!

Maandag 15 december 2014

We naderen de feestdagen. Wat trek ik aan? Een jurk is natuurlijk feestelijk. Je bent in één keer klaar. Heb voor jou 6 jurken uitgezocht met verschillende schoenen en accessoires. Deze jurken kun je na de feestdagen ook weer aan, als je een andere combi van accessoires en schoenen maakt.

Tags:

BLOG: Hoe combineer je een rok?

Maandag 10 november 2014

Krijg vaak te horen in mijn adviezen dat vrouwen wel graag een rok willen dragen maar vaak niet weten niet wat ze er op moeten dragen.

Tags:

Welke rok past bij mijn figuur?

Donderdag 16 oktober 2014

Rokken zijn helemaal hot dit seizoen. Je ziet ze in allerlei vormen en lengtes. Houd rekening met de lengte. Als je klein bent kies dan liever voor een rok boven de knie of op de knie. Als je lang bent flatteert een midi [kuitlengte] of lange rok.

Tags:

Een andere kijk op je outfit!

Dinsdag 23 september 2014

Heb jij genoeg kleding in je kast, maar je wilt toch een andere uitstraling?

Tags:

Accessoires herfst-winter 2014-2015

Maandag 25 augustus 2014

Met welke accessoires maak ik mijn outfit af?

Tags:

Kleuren herfst-winter 2014-2015

Woensdag 20 augustus 2014

Welke kleuren gaan we zien dit najaar?

Tags:

Trends herfst-winter 2014-2015

Woensdag 20 augustus 2014

Economische en maatschappelijke veranderingen hebben grote invloed op de actuele collecties van modeontwerpers.

Tags:

Prints in kleding

Maandag 11 augustus 2014

Wat doen prints in kleding met je figuur? 

Tags:

Ik beken kleur!

Woensdag 30 juli 2014

Mijn vakantie in Zuid-Frankrijk (Provence) en Midden-Frankrijk (Loire) zit er weer op. Mag ik even kleur bekennen?

Tags:

Spijkerbroek uitgelicht...

Vrijdag 30 mei 2014

Wist je dat de spijkerbroek al stamt uit het jaar 1873? 

Tags:

Styling Visagie Workshop

Zaterdag 15 maart 2014

Imagostylist Unique Janique en visagiste Joyce Lansink nodigen jou uit voor een workshop styling visagie op woensdagavond 16 april!

Tags:

Hoe camoufleer ik mijn buik en lovehandles?

Zondag 02 maart 2014

Omdat dit een veelgestelde vraag is tijdens mijn workshops en 1 op 1 adviezen, geef ik jullie graag een aantal tips:

Tags:

Trends lente/zomer 2014

Zondag 16 februari 2014

De catwalk wordt dit voorjaar gekenmerkt door opvallende trends.

Tags:

Pantone kleuren voorjaar 2014

Donderdag 13 februari 2014

Dit voorjaar worden de zachte pastels en aardse neutralen gecombineerd met levendige heldere kleuren. Consumenten zijn op zoek naar een emotioneel en artistiek even-wicht. De veelzijdigheid van het kleurenpalet maakt het voor ieder individu mogelijk te kiezen voor nieuwe looks en kleurencombinaties. 

Tags:

Styling Visagie Workshop

Donderdag 09 januari 2014

Imagostylist Janique Schildkamp en visagiste Joyce Lansink nodigen jou uit voor een styling visagie workshop op zaterdag 8 februari of zaterdag 8 maart!

Tags:

Feestjurken in ieders stijl!

Donderdag 05 december 2013

Hoe vaak hoor ik mensen wel niet zeggen, een jurkje past toch niet bij mij! Ik laat je zien hoe jij gepaste kleding draagt in stijl. Dus kleding passend bij jouw persoonlijkheid en figuur! Vanwege de feestdagen die naderen heb ik een zestal feestjurken uitgezocht voor jouw figuur!

Tags:

Event starters in beweging, voor en door starters

Maandag 04 november 2013

Wil jij als ondernemer groeien door van collega's te leren? Je netwerk uitbreiden en effectiever inzetten? Sparren met experts? Kom dan naar het eerste Starters in Beweging, een event voor en door starters op 7 november in Zwolle!

 

Tags:

Garderobecheck

Donderdag 15 augustus 2013

Klant M. heeft een garderobecheck gewonnen bij Unique Janique tijdens de Ladies Night megastore Intersport. Op 11 juli jl. ben ik bij haar geweest voor het opruimen van de kledingkast.

Tags:

Stijltips voor badkleding

Donderdag 11 juli 2013

Zomer 2013 zegt ja tegen strapless bikini’s en badpakken. Voor veel mensen weer wennen om in je “blootje” te gaan. Welke bikini past bij mijn figuur? Bikini's zijn er in alle soorten en maten. Daarom kan het moeilijk zijn om een bikini te vinden die er mooi uitziet en goed past bij jouw figuur.

 

Tags:

Gastblog ZWANGERSCHAP: 5 tips voor het contact maken met je ongeboren kindje

Maandag 17 juni 2013

Wie weet spreek je je kindje in je buik al regelmatig toe. Of je legt je hand op je buik en voel je dat je kindje daar op reageert. Voor de één is dat contact maken een vanzelfsprekend iets, er groeit immers een levend wezentje in je buik. Voor de ander is dat minder vanzelfsprekend: je kindje is nog niet geboren en wellicht vraag je je af wat zo’n kleine allemaal meekrijgt.

Tags:

Stylingtips: hoe draag je zwangerschapskleding in stijl?

Zondag 16 juni 2013

Aansluitende zwangerschapskleding doet veel meer voor je figuur dan wijde, vormeloze positiemode. Ook met een maatje meer komt je lichaam beter tot zijn recht als je je buikje accentueert. En iedereen mag toch zien hoe trots je bent als aanstaande mama?

Tags:

Ladies night Intersport Megastore

Dinsdag 04 juni 2013

Woensdag 12 juni van 18.00 – 21.00 uur wordt er een ladies night gehouden bij Megastore Intersport op het Plein in Hengelo. 

Tags:

Shoppen in Arnhem

Donderdag 30 mei 2013

Afgelopen zaterdag had ik een shopafspraak met klant M. in Arnhem. Middels een intakeformulier wist ik welke stijl ze mooi vond. En aan de hand van de foto's kon ik zien dat ze een zomertype was. Dus koele tinten zoals blauw-groen-grijs staan haar goed. Verder heeft ze een x-type figuur, dus vooral de taille benadrukken!

Tags:

Zomerkleding ruilparty

Dinsdag 21 mei 2013

Tijdens mijn workshops heb ik gemerkt dat er onderling geruild wordt met kleding. Omdat de vorm of kleur van een kledingstuk een ander beter staat. Vandaar dat ik ben begonnen met kledingruilparty's. Mijn zomerkledingruilparty's staan gepland op 1 en 8 juni.

Tags:


 
Deze website maakt gebruik van cookies. Wilt u weten waarom?Balk verbergen