Unique in je eigen jasje

Garderobecheck

Donderdag 15 augustus 2013

Klant M. heeft een garderobecheck gewonnen bij Unique Janique tijdens de Ladies Night megastore Intersport. Op 11 juli jl. ben ik bij haar geweest voor het opruimen van de kledingkast.

Een overvolle kledingkast kwam ik bij M. tegen. Kleding die haar niet meer paste of die  ze al jaren niet meer had gedragen.

Ten eerste heb ik M. haar kleurtype bepaald. M. heeft blauwe ogen, honingblond haar en een warme ondertoon in de huid. Sproetjes komen ook voor. Ze past goed in de “lente” kleuren of te wel de knallende pastelkleuren.

We hebben stapeltjes kleding gemaakt:

Kleding kan weg: wanneer deze versleten is, niet meer past, als kleuren niet flatteren.

Kleding blijft: basiskleuren passen bij haar kleurtype, kleding passen bij haar figuurtype, kleding met emotionele waarde.  

M. heeft een mooi bovenlijf en taille. Deze mag ze ook benadrukken. De heupen niet teveel benadrukken met prints, zakken e.d. Adviseer haar om rechte of iets uitlopende broeken te dragen. Rokken/jurken in A-lijn flatteren haar.

Alles uit de kast is bekeken, opnieuw gepast, weggedaan of in combinatie met andere kleren weer 'nieuw leven ingeblazen'. Maria heeft jarenlang geen rokken of jurken meer gedragen. Ze heeft nu ontdekt dat deze haar goed staan! Het resultaat: een opgeruimde en overzichtelijke kast met een basisgarderobe die ze allemaal met elkaar kan combineren! 

    

Foto voor                                                   Foto na

Tags:


 
Deze website maakt gebruik van cookies. Wilt u weten waarom?Balk verbergen