Unique in je eigen jasje

Modetrends voorjaar 2023

Vrijdag 17 februari 2023

Vooral als de zon tevoorschijn komt, hebben we zin om weer nieuwe kleding aan te schaffen. Daarbij mogen de nieuwe modetrends er ook weer zijn! Stiekem hebben we al zin om te fantaseren over de zomerkleding.

 

 

We zien in de mode dit voorjaar veel kleur, veel prints o.a. bloemen/strepen, maar ook een mix en match van prints en materialen. Powerdressing hoort bij dit voorjaar, dus kom maar op met de powersuits en ‘lady in red’ outfits. De broekentrend is nog steeds wijd en hoog getailleerd, maar ook de lage heupbroek zien we terug. Daarnaast zien we de flarepijp ook nog terug dit voorjaar. Geef jullie hieronder een aantal modetrends weer!

 

Rok of jurk met split

We zien dit voorjaar ook de split in de jurken en rokken. Supervrouwelijk en tikkeltje sexy want je laat iets meer van de benen zien.

 

Zwieren en zwaaien

Luchtige kleding, soepele stoffen, wijde broeken, zwaai er maar op los deze zomer!

 

Monochrome look

Een broek, jasje en top in eenzelfde kleur. Prachtige kleuren zien we dit zomer. Pak voor de top eens een andere structuur stof, bv kant. En eén kleur maakt langer, als je dat maar weet!

 

Strepen

Je hebt een streepje voor! We zien strepen over dwars of in de lengte. Niet alleen in onderstukken maar ook in de bovenkleding. Het bretons streepje in marineblauw met wit, is op z'n retour, we zien nu ook het groen/wit, roze/wit en oranje/wit. Aardse tinten zien we ook voorbij komen.

 

Double Denim

Denim verdwijnt nooit uit het modebeeld, probeer eens een keer denim op denim. Dit kan een geheel zijn, bv een jumpsuit, maar je kunt ook verschillende kleuren spijker op elkaar dragen. 

 

De powersuit

Het pak is wellicht de beste investering ooit, je ziet ze deze zomer in alle kleuren. En het mag comfy zitten, dus oversized.

 

Haaktrends

Het zit ‘m in de details, ’s winters draag je meer de gebreide stoffen omdat dit warmer is en zomers is een gehaakte blouse of top wat koeler en heel romantisch.

 

Schoenen

 

 

Gekleurde platform sandalen, muiltjes, sandalen met touwen of bandjes over de enkel, sleehakken en natuurlijk de sneaker in alle vormen en kleuren!

 

Tassentrends

 

De tassentrends zijn dit voorjaar opvallend innovatief en heel vrolijk! We zien mini bags maar ook macro bags. In felle kleuren of multicolor, maar ook natuurlijke, gehaakte of macramé stoffen.

 

Brillen

In de brillentrends zien we net als in de kleding de oversized (grote) monturen, montuurloze of randloze brillen, retrobrillen en de vertrouwde pilootbrillen. Ga ook voor advies naar de opticiën, welk montuur jou het beste staat!

 

Bron: Pearle opticiens, Caroline biss, Red Button, Numph.  

Wil jij weten welke stijl bij jou past? Trends gaan over mode. Maar stijl gaat over jouw persoonlijkheid. We gaan kijken naar jouw levensstijl en laten de beste versie van jezelf zien!

Maak een afspraak via het contactformulier of maak gebruik van mijn gratis sessie ‘Boost jouw stijl en uitstraling’. Schrijf je alvast in voor de nieuwsbrief!

Tags:


 
Deze website maakt gebruik van cookies. Wilt u weten waarom?Balk verbergen