Unique in je eigen jasje

Event starters in beweging, voor en door starters

Maandag 04 november 2013

Wil jij als ondernemer groeien door van collega's te leren? Je netwerk uitbreiden en effectiever inzetten? Sparren met experts? Kom dan naar het eerste Starters in Beweging, een event voor en door starters op 7 november in Zwolle!

 

IkStartSmart© coaches Heidy Bolwijn en Wilma Nijboer organiseren op 7 november dit evenement bij de KvK te Zwolle. Zij hebben een afwisselend programma samengesteld met de enthousiaste en professionele bijdrage van een grote groep (ex) IkStartSmart© ondernemers.

Unique Janique kleurt deze dag in met een stand waar zij haar persoonlijke diensten presenteert. Je kunt bij haar terecht met vragen over presentatie, kleurgebruik en kleding. Daarnaast geeft zij speedcoach sessies waarbij mensen vragen kunnen stellen over kleur, stijl en imago.

Voor startende ondernemers is het vooral belangrijk om een eerste indruk goed neer te zetten. Uit onderzoek is gebleken dat 55% non-verbaal blijft hangen na een eerste kennismaking. Unique Janique kan je helpen om jouw stijl en uitstraling te verbeteren, zodat je nog meer zelfvertrouwen krijgt! Door middel van het geven van een kleur-, stijl- en kledingadvies levert het je bij mij een goede eerste indruk op!

www.ikstartsmart.nl

Tags:


 
Deze website maakt gebruik van cookies. Wilt u weten waarom?Balk verbergen