Unique in je eigen jasje

Feestjurken in ieders stijl!

Donderdag 05 december 2013

Hoe vaak hoor ik mensen wel niet zeggen, een jurkje past toch niet bij mij! Ik laat je zien hoe jij gepaste kleding draagt in stijl. Dus kleding passend bij jouw persoonlijkheid en figuur! Vanwege de feestdagen die naderen heb ik een zestal feestjurken uitgezocht voor jouw figuur!


A type: de heupen zijn breder dan de schouders. Je ziet vaak met dit figuur een kleinere boezem. Het is de bedoeling dat je de aandacht naar het bovenlichaam legt. Bij dit jurkje zie je dat het glanzend bovenstukje dit doet, en het heeft een mooi kapmouwtje wat het accent ook op de schouders legt. Een ronde hoge hals laat de boezem mooi uitkomen. De rok loopt wat wijder uit zodat de volle heupen wat minder opvallen.

H-type: recht figuur met weinig tot geen taille, platte billen en weinig heupen. Werk met diagonale lijnen waardoor je taille creëert. Leg het accent op de heupen door een vouw of strik zoals je bij deze jurk ziet.

 

X-type: de schouders en heupen zijn even breed. Leg vooral de nadruk op de taille. De glanzende band springt er uit. Het bovenlijfje en de rok zijn in evenwicht zoals de schouders en heupen ook zijn. Laat je figuur maar uitkomen!

 

Y-type: je hebt brede schouders, brede rug, mogelijk dunne benen en een volle buste. De halslijn van deze jurk maakt dat de schouders minder breed lijken. De print en de plooien zorgen ervoor dat je rondingen en volume creëert rondom de heupen/benen.

 

 

O-type: je hebt een vol figuur, probleemzone is mogelijk de buik/maagstreek. Kies voor zachte soepele stoffen en simpele lijnen. De v-lijn zorgt voor openheid boven. De glans print legt ook de aandacht naar boven in plaats van naar de buik. Deze jurk is net niet super getailleerd zodat de stof soepel om je romp valt. 

 

 

8-type: oftewel het zandloper type. Je hebt een volle buste en volle heupen. De heupen zijn goed in verhouding met je schouders. Accentueer de taille door middel van de band. De empire-halslijn zorgt ervoor dat de volle buste wat minder opvalt maar wel een mooi decolleté creëert. Je ziet dat de jurk de lichaamslijn mooi volgt. 

Tags:


 
Deze website maakt gebruik van cookies. Wilt u weten waarom?Balk verbergen