Unique in je eigen jasje

Uniek in jouw feestjurk, voor en na de feestdagen!

Maandag 15 december 2014

We naderen de feestdagen. Wat trek ik aan? Een jurk is natuurlijk feestelijk. Je bent in één keer klaar. Heb voor jou 6 jurken uitgezocht met verschillende schoenen en accessoires. Deze jurken kun je na de feestdagen ook weer aan, als je een andere combi van accessoires en schoenen maakt.

Janice dress:

 

Geraffineerde stijl door de bijzondere reliëf print. Valt tot op de knie en sluit met een blinde rits op de rug. Deze jurk kun je na de feestdagen dragen met een zwart leren jasje of colbertje. In plaats van de satijnen strik pak je een smal zwart riempje. De clutch vervang je door je een zwarte shopper/bag. Heb jij een zwart enkellaarsje? Draag deze er dan onder. Kobalt blauw laarsje kan natuurlijk ook!  

Fara dress:

Stoere jurk, combineert 2 stijlen, stoer en vrouwelijk door de verschillende stoffen aan de onder- en bovenkant. Na de feestdagen draag je deze jurk met een vest, in blauw of zwart. Rood kun je ook goed met donkerblauw combineren. Een donkerblauwe of zwarte panty en een korte of lange laars. Een kneehigh of knee-over laars is een tip! 

Miliha dress:

Deze jurk straalt op en top glamour uit! De elegante jurk is een vrouwelijke mix tussen transparant chiffon en luxe kant. De parelmoerkleurige slipdress vormt een mooi contrast met het zwarte lace. Prachtige stenen geven de halslijn een luxe finishing touch. De jurk sluit met een blinde rits op de rug en valt tot op de knie.Draag de jurk na de feestdagen met een lekker bontjasje [lange mouw] in gebroken wit of zwart of met een heerlijk lang vest. Draag er een kobaltblauw laarsje of rood laarsje onder.  

Pandora Dress:

Deze jurk toont de afbeelding van het gelijknamige Pandora schilderij van kunstenaar Dominic Brown. De jurk is gemaakt van luxe elastische scuba jersey. De jurk valt getailleerd en de lengte is tot net over de knie. Na de feestdagen kun je de jurk combineren met een rood, blauw of zwart vestje en een zwart of gekleurd enkelaarsje. Het zwarte laktasje vervang je door een zwarte leren tas.

Sill Jersey:

Deze jurk is zo zwart en mysterieus als de sterrenhemel. De prachtige jersey dress is bezaaid met subtiele gouden en zilveren glitters die glinsteren in het licht. Het rimpel effect en elastisch materiaal werken verhullend op de plekken waar nodig is. De jurk valt tot halverwege het bovenbeen. Na de feestdagen goed te combineren met een gekleurde enkellaars. Een kraag ketting maakt de outfit af! 

Indy dress:

Bijzondere halternek jurk met prachtige foto print. De Indy Dress heeft een klassiek a-lijn model, blinde rits op de rug en subtiel peak-a-boo effect bij de hals. Gemaakt van stretch materiaal dat nauw op het lichaam aansluit. Trek het na de feestdagen aan met een pantyshirt/blouse eronder of een lekker bontjasje. Als schoeisel een paar enkellaarsjes.

Bron: jurken van Steps, accessoires en schoenen van Steps en Zalando.

Tags:


 
Deze website maakt gebruik van cookies. Wilt u weten waarom?Balk verbergen