Unique in je eigen jasje

Kleuren voorjaar 2015 vrouw/man

Maandag 26 januari 2015

Al weer zin in het voorjaar? De kleuren voor dit seizoen zijn inmiddels al weer een tijdje in beeld. Heerlijke vrolijke kleuren waar je warm van wordt…

De ‘Marsala’ kleur is benoemd tot de kleur van het jaar 2015. Het is een roodbruine robuuste, aardse tint, die er echt een beetje ‘donker’ uitspringt in het palet. In feite is Marsala  een aromatische wijn die uit Sicilië komt.

 

We zien bij de dames een mix van warm en koele, ingetogen, pastelle maar ook natuurlijke tinten.

 

De kleuren uit het palet kunt je onderling met elkaar combineren. Zorg dat je niet alle pasteltinten bij elkaar pakt, dan word jezelf wel heel flets in het gezicht. Dus haal dan je outfit op met een gewerkte sjaal of sieraad als je een effen blouse en jasje draagt.

 

Bij de mannen zien we de wat natuurlijke en diepere kleuren, alhoewel er 4 tinten overeenkomen met dames, de blauwe, amandel, licht grijze en de Marsala kleur. Een prachtig palet voor de heren!

       

                                                                                            

Wil jij weten welke persoonlijke kleuren bij jouw passen? Kleurstyling gaat verder dan een kleurenanalyse. Dus we kijken niet alleen naar de kleur huid, ogen en haar, maar ook naar kleurgebruik in je persoonlijke stijl. Nieuwsgierig? Maak een afspraak via info@uniquejanique.nl

 

 

Tags:


 
Deze website maakt gebruik van cookies. Wilt u weten waarom?Balk verbergen