Unique in je eigen jasje

Een nieuw begin!

Woensdag 01 juli 2015

Hoor regelmatig in mijn omgeving dat mensen gaan scheiden. Laat ik voorop stellen dat ik zelf al 21 jaar gelukkig getrouwd ben en hoop dat dit ook zo mag blijven. Dus ik kan zelf niet over scheiden meepraten.

Begrijp wel dat scheiden heel veel impact heeft op je hele leven. Er zijn veel zaken te regelen, van praktische zaken tot financiële zaken. Wat je vooral niet moet vergeten is dat het emotioneel met jezelf en met je kinderen (als die er zijn) heel veel doet. Je staat er immers alleen voor.

Natuurlijk is er in het begin de woede, maar ook het verdriet. Je moet dingen loslaten, maar voordat je kunt accepteren zoals de situatie nu is gaat er wel wat aan vooraf. En ieder mens staat er weer anders in.

 

Wat ik zo mooi vind aan mijn vak imagostylist/coach is dat ik mensen mag helpen met het versterken van hun stijl en uitstraling waardoor ze in hun eigen kracht komen!

 

Zo heb ik een aantal jaren geleden ook een vrouw ontmoet tijdens een workshop. Ze had net de relatie uit, moest nog wel zaken loslaten maar wilde weer een frisse start maken. En daar hoorde ook een nieuwe outfit bij! Na een intakegesprek zijn we gaan shoppen in een grote stad. Natuurlijk rekening houdend met het budget, zijn we voor een complete zomergarderobe geslaagd!

 

Maak jij ook een moeilijke periode door, wil jij ook aan jezelf werken, alsmede je uiterlijke presentatie, en meer zelfvertrouwen krijgen? Dan wil Unique Janique jou graag helpen met het geven van een imago boost waardoor jij weer gaat stralen! 

 

Wat heb ik voor jou in de aanbieding?

Twee samengestelde pakketten waar je uit kunt kiezen. Zie ‘personal stylist’.

 

Jouw voordeel: als jij je opgeeft voor 31 juli a.s. dan krijg je nog eens 10% korting op één van deze pakketten.

Heb je liever een losse adviesafspraak, dan kan dit natuurlijk ook in overleg! Voor vragen sta ik je graag te woord.

T: 06-43128762 of via info@uniquejanique.nl

 

 

Tags:


 
Deze website maakt gebruik van cookies. Wilt u weten waarom?Balk verbergen