Unique in je eigen jasje

Stijltips voor badkleding

Donderdag 14 juni 2018

Voor veel mensen is het weer even wennen om in je ‘blootje’ te gaan, laat staan een nieuwe bikini kopen. Waarbij het licht in de paskamers ook niet bevorderlijk is voor het koopeffect. Bikini’s zijn er in alle soorten en maten. Daarom is het vaak moeilijk om een bikini te vinden die je mooi vindt en tevens goed past bij jouw figuur.

Grote cupmaat

Als je grote borsten hebt is het belangrijk dat je bikini genoeg ondersteuning biedt. Het is dus het beste om voor een beugelbikini te kiezen. Ook is het slim om voor een bikini te kiezen waarbij de cups je borsten grotendeels omvatten, daardoor lijken je borsten kleiner. Als je niet van beugelbikini's houdt, kan je ook kiezen voor een halterbikini die is gemaakt van stevig materiaal.
Bij een grote cupmaat zijn de bandeaubikini en de triangelbikini minder geschikt, omdat deze de borsten niet genoeg ondersteunen.

 

Kleine cupmaat

Bij een kleine cupmaat is weinig ondersteuning nodig en daarom is de triangelbikini zeer geschikt. Door de cups van de bikini een beetje uit elkaar te schuiven lijken je borsten groter. Ook kun je het beste kiezen voor een topje dat versierd is met bijvoorbeeld roesjes of een topje met een print. Of neem een bikini met een vulling, waardoor je borsten groter lijken. Een bandeaubikini is een alternatief. Deze geeft genoeg houvast aan een kleine cupmaat.

 

Weinig taille?

Ga voor een badpak met cut out dat met name de taille vrij laat. Kies voor een bikini die je lichaam shape geeft.Vermijd rechte topjes en broekjes.

 

Iets te zwaar?

Ga voor een corrigerend badpak. Deze badpakken hebben aan de binnenkant een stevige corrigerende voering waardoor je lichaam mooi in vorm komt. En de plooitjes zorgen voor de juiste belijning. Draag er een mooie kimono over heen om er een extra touch aan te geven.

 

Brede heupen

Heb je iets bredere heupen, kies dan voor een iets hoger uitgesneden bikinibroekje, maar wel dat het mooi vormt om de heupen door middel van een hipster model. Houd de kleur rustig of donker.

Weinig heupen

Als je weinig heupen hebt is het niet slim om een normale slip te dragen. Daardoor lijkt je lichaam recht en lijkt het alsof je geen taille hebt. Kies voor een broekje met touwtjes om meer vorm te krijgen of een broekje met print of ruches.

Korte benen

Als je benen niet al te lang zijn draag dan een hoog opgesneden broekje. Je benen lijken dan langer. Vermijd juist broekjes met pijpjes.

Buikje

Met een tankini verberg je je buikje. Het is een tweedelige bikini waarbij het topje de buik bedekt.

 

Wil je graag weten of ik nog meer voor jou kan betekenen op het gebied van stijl en uitstraling?

Vraag mijn gratis sessie aan: ‘Boost je stijl en uitstraling’. In deze 30 minuten (telefonisch of via skype) geef ik jou mijn volledige aandacht en kijk ik mee waar je nu staat. Ik geef je mijn eerlijke feedback en 3 praktische tips hoe jij je zichtbaar kunt maken op een authentieke manier. Zodat jij vol zelfvertrouwen en stralend door het leven gaat!

 

Tags:


 
Deze website maakt gebruik van cookies. Wilt u weten waarom?Balk verbergen