Unique in je eigen jasje

Kleuren herfst winter 2015-2016

Maandag 21 september 2015

Al weer zin in het najaar? De kleuren voor dit seizoen zijn al weer een tijdje in beeld. Heerlijke warme, koele maar ook lichte kleuren die onderling ook goed met elkaar te combineren zijn, geschikt voor de verschillende kleurtypes. Ik word er vrolijk van!

 

Cashmere Rose:

Een oudroze, pastel kleur. Deze kleur kan ook gauw te flets maken in het gezicht. Daarom is het mooi om deze kleur te combineren met bv antraciet of donkerblauw om meer contrast te creëren.

 

Amethyst Orchid:

De koele kleur van de amethyst orchidee, net tussen paars en lila in. Laat zich ook mooi combineren met zwart of donkerblauw.

 

Desert Sage:

Een gedempte grijsgroene kleur. Past goed bij zomer en herfst types.

 

Cadmium Orange:

Je houdt wel of niet van deze kleur. Want het is een opvallende kleur die warmte uitstraalt! Goed met zalmroze te combineren en een cognackleur.

 

Oak Buff:

De kleur van geelbruin eikenhout. Een warme kleur, komt dicht bij caramel.

 

Marsala:

Deze roodbruine aardse diepe kleur is benoemd tot de kleur van het jaar 2015. Je ziet deze kleur niet alleen in kleding maar ook in accessoires en schoenen terug.

 

Dried Herb:

De kleur van gedroogde kruiden. Een typisch warme olijfgroene kleur.

 

Reflecting Pond:

Een diepblauwe kleur. Past goed bij mensen met donker haar, donkere ogen. Types met veel contrast tussen haar en huid.

 

Biscay Bay:

Een prachtige blauwgroene koele kleur van de golf van de zee van Biskaje. Laat zich ook goed met verschillende kleuren combineren, zoals het donkergrijs/zwart maar ook de wat fellere kleuren.

 

Stormy weather:

De tint van de lucht bij stormachtig weer, een neutrale grijze kleur. Goed te combineren met het oudroze, oranje en paars. Een mooie basiskleur om aan te schaffen!

Bron afbeeldingen: Pantone

 

Wil jij weten welke persoonlijke kleuren bij jouw passen? Kleurstyling gaat verder dan een kleurenanalyse. Dus niet alleen kijken we naar de kleur huid, ogen en haar, maar ook naar kleurgebruik in je persoonlijke stijl. Nieuwsgierig? Maak een afspraak via info@uniquejanique.nl

Tags:


 
Deze website maakt gebruik van cookies. Wilt u weten waarom?Balk verbergen