Unique in je eigen jasje

Stylingtips: hoe draag je zwangerschapskleding in stijl?

Zondag 16 juni 2013

Aansluitende zwangerschapskleding doet veel meer voor je figuur dan wijde, vormeloze positiemode. Ook met een maatje meer komt je lichaam beter tot zijn recht als je je buikje accentueert. En iedereen mag toch zien hoe trots je bent als aanstaande mama?

                                 

Kies bij voorkeur shirts en tops die net onder de borst gecentreerd zijn. Deze ‘empire’-snit benadrukt het smalste deel van je lichaam. Net wat je nodig hebt als je zwanger bent en je je ranke taille een tijdje moet missen.

Heb je door je zwangerschap een vollere boezem? Ga dan zonder twijfelen voor een V-hals of een diepe, ronde halsuitsnijding. Zonder decolleté of met een hoog gesloten kraag lijken je borsten nog groter. En je mag toch ook gewoon best trots zijn op je rondere vormen? 

Aansluitende korte zwangerschapsvestjes in een effen kleur horen eigenlijk in de kleerkast van elke zwangere vrouw thuis. De korte lengte zet je bolle buik mooi in de kijker en creëert taille. Bij een langer vestje laat je gewoon de onderste knoopjes open en je krijgt hetzelfde afslankende effect.

                                     

Straal in kleurige positiekleding! Kleur is zoveel meer flatterend dan sombere tinten. En als je je eens een dag wat minder lekker in je vel voelt, geeft kleur een echte boost aan je body én mind.

Gek op drukke prints? Uitkijken geblazen als je wat zwaarder bent of rond draagt. In veelkleurige prints lijk je vaak breder dan je bent. Wil je toch prints aan, combineer ze dan met een vestje of een lange sjaal in een bijpassende effen kleur.

Accessoires: Sjaals, sieraden, etc. noem maar op. Ze staan garant voor extra pit en zijn het fashionrecept om er toch telkens anders uit te zien in dezelfde basics. Combineren maar!

Draag een riem onder je buik om je silhouet meer vorm te geven. Met een riem tover je in een handomdraai kledingstukken om tot een trendy outfit. 

Een buikband geeft je buik extra ondersteuning, je hebt ze in verschillende kleuren en prints. Het maakt een outfit net weer anders.

                                   

Een hakje doet wonderen! Met je bolle buik sta je misschien niet zo stevig op hakken. Maar een bescheiden hak oogt ook tijdens je zwangerschap elegant. Je platte sportschoenen? Berg die maar zo lang mogelijk op tot je echt niet meer anders kan. 

Conclusie: benadruk je rondere vormen en pronk met je decolleté. Waarom zou je je troeven niet mogen uitspelen als je zwanger bent? 

                                                                                     

 

Tags:


 
Deze website maakt gebruik van cookies. Wilt u weten waarom?Balk verbergen