Unique in je eigen jasje

Kleurentrends herfst/winter 2017

Dinsdag 12 september 2017

Al weer zin in het najaar? De kleuren voor dit seizoen zijn al weer een tijdje in beeld. Prachtige najaarskleuren in koel en warm, met als uitschieter de pastelkleur roze. Het mooie is dat alle kleuren ook goed met elkaar te combineren zijn, geschikt voor de verschillende kleurtypes. Daag je zelf uit en probeer een leuke kleurencombinatie! 

 

 

Grenadine

 

De kleur van de limonade die oorspronkelijk gemaakt werd van het sap van de granaatappel. Rood zien we veel in de winkel hangen. Het is een opvallende kleur maar als je het niet onder en boven wil dragen dan kun je het ook goed combineren met de Tawny Port. Veiliger is het dragen met grijs.

 

Tawny Port

Een prachtige diepe bordeauxrode kleur, de kleur van oude port. Als jij een herfst- of winter type bent, dan staat deze kleur jouw prachtig! De 3 kleurstelling: grenadine, tawny port en ballerina roze is een mooie combinatie.

 

Ballet Slipper

De enige lichte kleur in het palet. Als jij een zomer type bent staat deze kleur je goed. Heb je donker haar, dan is het mooier deze te combineren met een donkere kleur.

Butterum

De kleur butterum is afgeleid van een soort van graniet. Een mooie camelkleur die met veel kleuren te combineren is.

 

Navy Peony

De kleur van blauwe pioenrozen. Het blauw dat heel veel mensen staat, het maakt minder hard dan zwart (bij het gezicht). Tja en over combineren, alles is met blauw te doen.

 

Neutral grey

Grijs komt elke keer weer terug in het palet. Een neutrale kleur, alleen grijs dragen maakt het je tot een grijze muis, maar combineer het eens met autumn maple of golden lime.

 

Shaded Spruce

Een prachtige blauw-groene kleur afgeleid van het sap van naaldbomen en sparren. Ik houd van deze koele kleur!

 

Golden Lime

De frisse kleur van een limoen, alhoewel het ook op olijfgroen lijkt. Mooi te combineren met tawny port.

 

Marina

Deze kleur is afgeleid van het de jongensnaam Marinus en het Latijnse woord Mare, wat zee betekent. Een prachtige kleur hemelsblauw! Een gewaagde combinatie is met Autumn maple.

 

Autumn maple

De goud-bruine kleur van een esdoornblad. Een warme kleur die herfst types zeer goed staat.

 

Bron: rubriek.nl

Wil jij weten welke persoonlijke kleuren bij jouw passen? Kleurstyling gaat verder dan een kleurenanalyse. Dus niet alleen kijken we naar de kleur huid, ogen en haar, maar ook naar kleurgebruik in je persoonlijke stijl. Nieuwsgierig? Maak een afspraak via info@uniquejanique.nl  Dit kan via het contactformulier. Schrijf je alvast in voor de nieuwsbrief!

 

 

Tags:


 
Deze website maakt gebruik van cookies. Wilt u weten waarom?Balk verbergen