Unique in je eigen jasje

Modetrends herfst/winter 2017-2018

Vrijdag 20 oktober 2017

De mode voor dit najaar is kleurrijk, we zien interessante details in kleding, de vorm is nog steeds wijd en oversized vooral in de schouders. Spannende mode accessoires maken de outfit af!

Volume

We zien nog steeds volume in de schouders, in jassen (ook grote kragen). De kleding mag heerlijk oversized zijn. Mooi is wel om de taille te blijven benadrukken.

 

 

Bijzondere mouwen

 

De mouwen zijn gedetailleerd: wijd uitlopend, trompetmouwen, gerimpeld.

 

 

Brede riemen

 

Accentueer de taille met een brede riem! Een echte eyecatcher.

 

 

Netpanty’s

 

We zien grove netpanty’s onder jurken en rokken of netkousjes in de pump. Net zoals we zagen in de jaren ’80-’90.

 

 

Mannenpak

 

Van vrouwelijke tot mannelijke modellen (double breasted) in verscheidene kleuren!

 

 

Jeans met versiersels

 

Denim blijft, van broeken tot hoge taille en de skninny jeans. Vooral spijkerbroeken met applicaties, borduursels en kralen zijn hip.

 

 

Ruiten

 

Ruiten patronen in broeken, rokken en jasjes. Het kan allemaal. Wil je het liever niet te bont, kies dan voor een rustig ruitenpatroon. Onthoud dat je met een print de nadruk legt op dat gedeelte waar je het draagt!

 

 

Mooie stoffen

 

Prachtige stoffen verwerkt in kledingstukken van fluweel tot leer en suède. Ribfluweel heeft ook een comeback. Zowel in broeken als in jasjes.

 

 

 

Metallic, zilveren materialen

 

Metallic zien we terug in kleding maar ook in schoenen. Je vindt het mooi of niet mooi. Kies eens voor een metallic top onder een blazer.

 

 

 

 

Heb hiervan een aantal trends voor jullie uitgelicht in een collage.

 

 

 

Wil jij weten welke stijl bij jou past? Trends gaan over mode. Maar stijl gaat over jouw persoonlijkheid. We gaan kijken naar jouw levensstijl en laten de beste versie van jezelf zien. Maak een afspraak via info@uniquejanique.nl of het contactformulier. Schrijf je alvast in voor de nieuwsbrief. Ik ontmoet je graag!

 

Tags:


 
Deze website maakt gebruik van cookies. Wilt u weten waarom?Balk verbergen