Unique in je eigen jasje

Uniek in een nieuw jasje!

Vrijdag 19 januari 2018

Sinds 2012 ben ik bezig om mensen te laten stralen in hun eigen jasje. Ik geef ze kleur-, stijl- en kledingadviezen. Vind het prachtig om te zien wat het doet met hun zelfvertrouwen. Wat ik mis in het advies bij de imagostyling is de diepgang met mensen. 

De laatste tijd heb ik nagedacht over hoe ik verder wil met Unique Janique en of het ondernemen op deze manier bij me past. Het ondernemen moet voor mij vanuit mijn passie komen, dus op een manier die goed voelt. Daarnaast vind ik het mooi om mensen te helpen met een probleem en daarvoor met een oplossing te komen. En zij moeten kiezen voor mij en niet mijn bedrijf.  

Onlangs heb ik via Martijn Meima een online cursus intuïtief ondernemen gevolgd. Heb Martijn al een keer eerder ontmoet via een workshop die hij samen met Marjolein Berendsen gaf. Dit ging over marketing opstellingen op een intuïtieve manier. Toen gaf het mij ook al inzichten over ondernemen. Je bent vaak gefocust op een doel, gaat er recht op af. Maar voelt dit goed? Mij heeft het geleerd niet te geforceerd te werk te gaan, niet teveel naar anderen te kijken maar altijd bij jezelf te blijven.Targets en cijfers ben ik absoluut niet mee bezig, maar wil graag kwaliteit en waarde afgeven.    

Als ik nu weer terugkom op de vraag hoe en waarmee ik mensen in 2018 wil helpen? Heb jij o.a. last van:

-disbalans; 

-innerlijke onrust en stress;

-onverwerkte emoties;

-negatieve gedachten;

-depressie; 

-scheiding;

-verlies van een dierbare;

-ontslag; 

-veel in korte tijd afvallen/maagverkleining.

Dan wil ik je graag meenemen aan de hand naar een verandering. Want door zo’n voorval verlies je jezelf, je zelfvertrouwen, je bent kwetsbaar en je bent afhankelijk. 

Unique Janique gaat samen met jou op zoek naar jouw innerlijke kracht. We maken verbinding tussen hoofd en hart. Het innerlijk en uiterlijk brengen we weer in balans zodat jij dit ook gaat uit stralen naar buiten toe. De imagostyling is hierbij een mooie aanvulling.

Uniek in je eigen jasje maar ook in een nieuw jasje!

 

Unique Janique start medio april 2018 met de 'transformatie' coaching. Wil jij op de hoogte blijven van informatie, schrijf je alvast in voor de nieuwsbrief! Vragen zijn van harte welkom via info@uniquejanique.nl  of via het contactformulier.

 

 

 

 

 

 

 

Tags:


 
Deze website maakt gebruik van cookies. Wilt u weten waarom?Balk verbergen