Unique in je eigen jasje

Terug naar de bedoeling

Vrijdag 25 mei 2018

Onlangs werd ik getriggerd door een filosofie uit het boek ‘Verdraaide Organisaties’ van Wouter Hart: ‘Niet het systeem is leidend in de organisatie maar de bedoeling, het hart van de organisatie’.  

 

Het gaat goed

Klinkt theoretisch, maar er zit wel een kern van waarheid in! Bij ons werkt het nl. precies zo. Als je iemand vraagt hoe het gaat, dan is het antwoord meestal ‘goed’. In werkelijkheid gaat het zoveel anders, je hebt een drukke baan, thuis staat er een hoop strijkgoed te wachten, de kinderen kun je wel tegen het behang plakken, en dan ook nog je sociale leven onderhouden, tja even tot tien tellen….

 

Wat is jouw verlangen?

We zitten vaak met het denken in ons hoofd, in plaats van dat we echt gaan voelen. Doordat we ons zelf achterna lopen, is hier ook geen ruimte voor. Wij zijn altijd zo druk met het moeten van alles, waarbij we zijn vergeten wat eigenlijk ons werkelijk verlangen is. Maar dan niet het verlangen van ons ego maar die van ons hart. Waar ben je voor bedoeld? Wat wens jij jezelf?

 

En eigenlijk is het best lastig om bij je ‘hart’ te komen. Ben zelf ook meer een denker dan een voeler. Maar mijn lichaam geeft wel signalen af wanneer iets niet goed voelt. En als ik meer ontspannen ben, dan is er meer ruimte voor gevoel.

 

Wie ben jij?

Natuurlijk zijn we afhankelijk van onze omgeving, zowel privé als werk, je moet sterk en monter zijn, wil je met beide benen op de grond blijven staan. Als we ons teveel laten beïnvloeden, dan gaan we ons aanpassen. En op een gegeven moment weten we niet meer wie we werkelijk zijn, nl. het denken vanuit ons authentieke ik.

 

Transformeren naar je eigen ik

Transformaties maakt iedereen mee in zijn leven. Maar de tijd moet er dan wel rijp voor zijn. Voor mij kwam de omslag rond mijn 40e leeftijd. Toen ontstond er een groot verlangen bij mij om iets met kleur en stijl te gaan doen. En waarom? Om mensen te laten stralen in hun eigen persoonlijkheid. Onbewust ben ik er altijd mee bezig geweest, het liep als een rode draad door mijn leven. En wat voelt het goed dat ik die beslissing heb genomen!

 

Laat jezelf zien!

Hoe zou het voor je zijn als jij je weer die onafhankelijke krachtige vrouw voelt? Dat je je talenten kunt benutten, weer kunt genieten van het leven. De stemmetjes in je hoofd overboord gooien, en kunt zeggen: ‘ik ben de leider van mijn eigen leven’.

Wat leeft er van binnen bij jou? Ben je toe aan verandering, en kies je voor jezelf?

 

Jij wilt toch ook:

*Zelfverzekerd zijn.

*Meer zelfvertrouwen hebben.

*Rust in je hoofd.

*Meer energie.

*Lekker in je vel zitten.

*Stralend door het leven gaan!

 

Vraag mijn gratis sessie aan: ‘Boost je stijl en uitstraling’. In deze 30 minuten (telefonisch of via skype) geef ik jou mijn volledige aandacht en kijk ik mee waar je nu staat. Ik geef je mijn eerlijke feedback en 3 praktische tips hoe jij je zichtbaar kunt maken op een authentieke manier. Zodat jij vol zelfvertrouwen en stralend door het leven gaat! 

Tags:


 
Deze website maakt gebruik van cookies. Wilt u weten waarom?Balk verbergen