Unique in je eigen jasje

Vakantietijd, het is nu tijd voor mij

Zondag 05 augustus 2018

Voor mij is het echt vakantie wanneer ik uit huis ben. Daar ik een parttime baan in het onderwijs heb als secretaresse, is het heerlijk om 6 weken vrij te zijn.  

 

AUTOMATISCHE PILOOT

En aangezien ik me niet verveel omdat ik mijn werk voor Unique Janique heb, ga ik toch op de automatische piloot verder. Thuis wachten er ook andere klusjes op mij, zoals het huishoudelijk werk, kinderen die de aandacht vragen, en dit hoort er natuurlijk allemaal bij. Daarnaast vind ik het leuk om met vriendinnen af te spreken en om regelmatig te sporten. Zo lang ik er maar energie van krijg dan vind ik het niet erg.    

 

BALANS OPMAKEN

Op vakantie kom ik echt tot rust, dan neem ik de tijd om een boek te pakken en ga ik lezen. Een ontspannen boek, maar ook een boek waarvan ik kan leren. Ben van nature nogal leergierig en wil daarbij ook het geleerde overbrengen. Bovendien ben ik een denker, maak voor mezelf de balans op, waar sta ik nu en waar wil ik naar toe? Heb het idee dat me nog heel veel te doen staat.

   

BALANS VINDEN

Tja, en als je zoveel leuk vindt, dan probeer je een weg in te gaan die jouw positieve energie geeft, en waar je de vruchten van plukt. Dan doel ik meer op mijn bedrijf Unique Janique. Merk dat ik in dit jaar best veel keuzes moet maken om me te focussen op de dingen die ik met passie doe maar ook die mij wat opleveren. Soms is dit best lastig, maar houd in mijn achterhoofd, en dat leer ik ook van mijn business coach, dat ik niet alles hoef te doen waar ik goed in ben.  

 

 

MISSIE EN VISIE

Wil nog heel graag mijn coaching kwaliteiten ontwikkelen want vind het prachtig om mensen te helpen hoe zij zich zichtbaar kunnen maken op een authentieke manier. Ben er immers van overtuigd dat wanneer mensen gaan leven vanuit hun innerlijke kracht en zelfbewustzijn zij vol zelfvertrouwen en stralend door het leven gaan!  

 

  

BOOST JOUW STIJL EN UITSTRALING

Hoe neem jij tijd voor jezelf? Laat het me weten of ik wat voor jou kan betekenen. Vraag dan mijn gratis sessie aan ‘Boost je stijl en uitstraling’. In deze 30 minuten (telefonisch of via skype) geef ik jou mijn volledige aandacht en kijk ik mee waar je nu staat. Ik geef je mijn eerlijke feedback en 3 praktische tips hoe jij je zichtbaar kunt maken op een authentieke manier. Zodat jij vol zelfvertrouwen en stralend door het leven gaat!

Tags:


 
Deze website maakt gebruik van cookies. Wilt u weten waarom?Balk verbergen