Unique in je eigen jasje

Kleurentrends najaar 2018

Dinsdag 02 oktober 2018

Al weer zin in het najaar? De kleuren voor dit seizoen zijn al weer een tijdje in beeld. Prachtige kleuren in zowel koel en warm, maar ook frisse kleuren, zelfs 2 gele kleuren zitten in het palet. Je zou het ook als een lentepalet kunnen zien! Het mooie is dat alle kleuren ook goed met elkaar te combineren zijn, geschikt voor de verschillende kleurtypes. Daag je zelf uit en probeer een leuke kleurencombinatie!

Het kleurenpalet van de A/W 2018: warme, koele, diepe en lichte kleuren! Heb je al een keus gemaakt?

 Red Pear  

 

Een mooie diepe kleur rood. De kleur van stoofperen. Flatterend voor herfst- en wintertypes vanwege de diepte die erin zit.

 

 

Valiant poppy

 

Poppy betekent klaproos, een prachtige kleur rood, niet te fel en niet een te diepe kleur. Wil je in je kracht staan draag dan de kleur rood!

 

Nebulas blue

 

Een nevelachtige kleur blauw, dus niet te helder. Wil je een aparte kleurencombinatie? Draag het met red pear. Prachtig!

  

Ceylon yellow

 

Een mosterd kleur geel. Het is een warme kleur, geschikt voor lente/herfsttypes. Zelfs wintertypes kunnen deze kleur hebben, vanwege de diepte in de kleur.

 

Martini Olive

 

Een donkere olijfkleur groen. Tevens een warme kleur, geschikt voor het herfsttype. Een prachtige najaarskleur die met veel kleuren te combineren is. Mooi met het Ceylon yellow of het rood (valiant poppy)

 

Russet Orange

 

Een letterlijke herfstkleur, die warmte afstraalt. Toch een kleur die veel mensen afstoot, maar probeer het als accentkleur met de olijfkleur of de red pear.

 

Ultra Violet

 

De kleur van het jaar 2018. Dus mag niet ontbreken in het palet! Een koele kleur, natuurlijk met lila te combineren maar ook met limegeel. Met geel een gewaagde combinatie, ze zijn elkaar complementaire kleuren. Staan tegenover elkaar in de kleurencirkel.

 

Crocus petal

 

Een zachte lila kleur, die geschikt is voor het zomer- en wintertype omdat het een koele lichte kleur is. Als wintertype mooier om het te combineren met een diepere kleur zodat het contrast groter wordt.

 

Lime light

 

Een citroen kleur geel, een geel die past bij de zomer- en wintertypes. Prachtig te combineren met grijs (zomertype) of zwart (wintertype).

  

Quetzal green

 

De quetzal is een tropische vogel met een prachtige blauwgroene verentooi. Een mooie koele kleur blauw groen. 

  

Bron: rubriek.nl

Wil jij weten welke persoonlijke kleuren bij jouw passen? Kleurstyling gaat verder dan een kleurenanalyse. Dus niet alleen kijken we naar de kleur huid, ogen en haar, maar ook naar kleurgebruik in je persoonlijke stijl. Nieuwsgierig? Maak een afspraak via info@uniquejanique.nl Dit kan via het contactformulier. Schrijf je alvast in voor de nieuwsbrief!

Tags:


 
Deze website maakt gebruik van cookies. Wilt u weten waarom?Balk verbergen