Unique in je eigen jasje

Modetrends herfst/winter 2018-2019

Dinsdag 23 oktober 2018

De mode voor dit najaar is veelzijdig, met veel (dieren)prints en aparte kleurencombinaties. Leuk om hierop in te springen. Trek je kledingkast open en probeer ' out of the box'  te denken. Probeer eens twee prints met elkaar te combineren. En kijk of je jouw persoonlijkheid in de trend kunt brengen! 

 

 

 

 

Dierenprint

Niet alleen de panter, slangen, maar ook de luipaard en de zebra is als print verwerkt in de kleding en accessoires. Nog nooit zagen we zoveel van deze prints in het najaar.

 

 

   

 

Countrylook

Western invloeden zien we met een mix van dessins en jeansblouses. De combinatie van verschillende materialen binnen een kledingitem gecombineerd met fringels versterkt de countrylook. De cowboylaars mag uiteraard niet ontbreken!

 

 

 

 

Gebreide/kabel truien

We zien heel veel truien in verschillende textuur, oversized gedragen maar ook in de rok of broek. Laat een gedeelte los hangen en stop een gedeelte in het kledingstuk, dit ook om de taille te benadrukken.

 

 

 

 

Ruiten

Ruiten patronen in broeken, rokken en jasjes. Het kan allemaal. Wil je het liever niet te bont, kies dan voor een rustig ruitenpatroon. Onthoud dat je met een print de nadruk legt op dat gedeelte waar je het draagt! Het ruiten mannenpak blijft onverminderd populair.

 

 

 

Bont (fake)

Van bontjasjes tot bontkragen en bontranden onder aan de mouw. We zien het allemaal, maar ook verwerkt in tassen. Gelukkig is het bont wel fake.

 

 

  

 

 

Rijke stoffen

We zien veel verschillende stoffen zoals fluweel, ribcorduroy, satijn, en transparantie. Alles draait om de onverwachte combinatie. Bv. nepbont met dunne zijden stoffen.

 

 

 

 

Tassen

Tassen zien we in veel verschillende kleuren en materialen. Voor elk wat wils!

 

 

 

Schoenen

De bikerboots zijn hot dit najaar. De sneakers blijven ook populair. Wil je het minder sportief? Ga dan voor een mooie enkellaars, effen of met een print. Kies wel voor leer, hier heb je langer plezier van.

 

 

 

 

 

 

Bron: MarcCain, Zalando, Rubriek, Trendy Style.

 

Wil jij weten welke stijl bij jou past? Trends gaan over mode. Maar stijl gaat over jouw persoonlijkheid. Maak een afspraak voor een gratis sessie 'Boost jouw stijl en uitstraling', waarin ik jou mijn volledige aandacht geef en met je mee kijk waar je nu staat. Geef je 3 praktische tips waardoor jij zichtbaar wordt op een authentieke manier, zodat je vol zelfvertrouwen en stralend door het leven gaat!

Tags:


 
Deze website maakt gebruik van cookies. Wilt u weten waarom?Balk verbergen