Unique in je eigen jasje

Stijltips voor badkleding

Donderdag 11 juli 2013

Zomer 2013 zegt ja tegen strapless bikini’s en badpakken. Voor veel mensen weer wennen om in je “blootje” te gaan. Welke bikini past bij mijn figuur? Bikini's zijn er in alle soorten en maten. Daarom kan het moeilijk zijn om een bikini te vinden die er mooi uitziet en goed past bij jouw figuur.

 

Grote cupmaat

Als je grote borsten hebt is het belangrijk dat je bikini genoeg ondersteuning biedt. Het is dus het beste om voor een beugelbikini te kiezen. Ook is het slim om voor een bikini te kiezen waarbij de cups je borsten grotendeels omvatten, daardoor lijken je borsten kleiner. Als je niet van beugelbikini's houdt, kan je ook kiezen voor een halterbikini die is gemaakt van stevig materiaal.
Bij een grote cupmaat zijn de bandeaubikini en de triangelbikini minder geschikt, omdat deze de borsten niet genoeg ondersteunen.

          

                    beugelbikini                                                       halterbikini

Kort bovenlichaam

Je kunt je bovenlichaam langer laten lijken door de afstand tussen je bikinitopje en je bikinibroekje groter te laten lijken. Dit kun je bereiken door een kleine bikini te dragen of door een bikini of badpak met verticale strepen te dragen.

Iets te zwaar

Als je net wat kilootjes te veel hebt, kun je het beste geen wit dragen. Daardoor zal je er zwaarder uitzien dan je bent en dat is natuurlijk niet de bedoeling. Kies ook niet voor een bikini met horizontale strepen, die zal je er breed uit doen zien.

Kleine cupmaat

Bij een kleine cupmaat is weinig ondersteuning nodig en daarom is de triangelbikini  zeer geschikt. Door de cups van de bikini een beetje uit elkaar te schuiven lijken je borsten groter. Ook kun je het beste kiezen voor een topje dat versierd is met bijvoorbeeld roesjes of een topje met een print. Of neem een bikini met een vulling, waardoor je borsten groter lijken. Een bandeaubikini is een alternatief. Deze geeft genoeg houvast aan een kleine cupmaat.

         

                 triangelbikini                                                 bandeaubikini

Buikje

Met een tankini verberg je je buikje. Het is een tweedelige bikini waarbij het topje de buik bedekt. 

                tankini

Brede heupen

Heb je iets bredere heupen, kies dan voor een iets hoger uitgesneden bikinibroekje, maar wel dat het mooi vormt om de heupen door middel van een hipster model.

Weinig heupen

Als je weinig heupen hebt is het niet slim om een normale slip te dragen. Daardoor lijkt je lichaam recht en lijkt het alsof je geen taille hebt. Kies voor een broekje met touwtjes om meer vorm te krijgen of een broekje met print of roesels.

 

 

 

 

 

Tags:


 
Deze website maakt gebruik van cookies. Wilt u weten waarom?Balk verbergen