Unique in je eigen jasje

VRIJHEID

Zondag 05 mei 2019

Vandaag vieren we Bevrijdingsdag, 5 mei, de dag waarop de bevrijding van de Duitse bezetting in Nederland in 1945 wordt gevierd. Nederland staat op 5 mei ook stil bij de grote waarde van vrijheid, democratie en mensenrechten. 

 

 

 

VIER DE VRIJHEID!

Het is mooi om een dag als vandaag stil te staan en om vrijheid te gaan vieren. Onze dochters gaan naar het bevrijdingsfestival in Enschede en ik ga met mijn mannetje uit eten. Prachtig toch dat je kunt gaan en staan waar je wilt? En dat je kunt genieten van het leven…maar ook kunt leven in een land waar we de vrijheid hebben om onze mening te uiten. Alhoewel het gevoel van veilig zijn niet altijd op zijn plek is, door de terroristische aanslagen die ons overkomen. Maar laten we ons door angsten leiden, nee, want dan heb je helemaal geen leven meer.  

 

AUTHENTIEK ZIJN

Voor mij betekent vrijheid, dat ik de dingen kan doen waar ik blij van word. In mijn vak als imagocoach en stylist, waarbij ik mensen mag helpen de beste versie van zichzelf te zijn. Vrouwen leren zichzelf zichtbaar te maken op een authentieke manier. Leven in je volledige bewustzijn en innerlijke kracht, waardoor je stralend in je eigen ik door het leven kunt gaan. Hier heb ik mijn missie en visie van gemaakt. 

 

DE WET VAN DE AANTREKKINGSKRACHT

Daarnaast wil ik mensen inspireren en leren. ‘Wat de geest van de mens kan bedenken en geloven, kan hij bereiken’. Een mooie uitspraak van Napoleon Hill, die mij erg getriggerd heeft. Net zoals de Wet van de Aantrekkingskracht, een boek ‘Vraag en het wordt gegeven’ van Esther en Jerry Hicks, dat ik nu aan het lezen ben. Wat is het geheim van de Wet van de Aantrekkingskracht? Met de wet van aantrekkingskracht maak jij mogelijk wat jij wilt, leef je in overvloed en maak jij je dromen waar. Deze wet bestaat uit vier onderdelen. Ze zijn alle vier nodig. Als je er één weglaat, dan krijg je niet wat je wilt.  

1. Gedachtenkracht
2. Emotiekracht
3. Doen
4. Ontvangen en toelaten
  

Op de site van Nieuwtijdskind magazine wordt dit nog eens duidelijk uitgelegd.

https://www.nieuwetijdskind.com/ontdek-hier-hele-geheim-wet-aantrekkingskracht/ 

 

BEWUSTWORDING

Ik ben van mening dat als jij je bewust wordt van je doen en laten, waarom je op deze wereld bent, en je je afvraagt waarom je doet wat je doet, dit het begin en de basis is van een gelukkig leven. Dat je overtuigingen, oordelen of verwachtingen kunt loslaten en je kwetsbaar kunt opstellen, en kunt leven in de vrijheid die je gegeven wordt.

  

IDEALISME

Onlangs heb ik een drijfveren analyse laten doen, waarbij in mijn top 1 Idealisme staat weergegeven. Met als omschrijving:  

Deze persoon gelooft in een betere wereld en wil meer op orde maken dan dat deze was. Zij is hulpvaardig en betrokken, en is altijd bereid om te helpen. Zij heeft veel empathie en een hoog rechtvaardigheidsgevoel. Gelijkheid is een belangrijk uitgangspunt voor haar.  

Hier kan ik me dus helemaal in vinden, het geeft de 3 waarden van vrijheid, democratie en mensenrechten weer die ik boven heb genoemd. En als iedereen nu in zijn eigen licht kan gaan staan, een stukje verdraagzaamheid gaat tonen, dan geef je de anderen de vrijheid dit ook te gaan doen!!  

 

BOOST JOUW STIJL EN UITSTRALING

Wil jij ook vrij zijn om te kunnen zijn wie je bent? Herken je jezelf hierin? Wil je weten of ik wat voor je kan betekenen? Vraag dan mijn gratis sessie aan ‘Boost je stijl en uitstraling’. In deze 30 minuten (telefonisch of via skype) geef ik jou mijn volledige aandacht en kijk ik mee waar je nu staat. Ik geef je mijn eerlijke feedback en 3 praktische tips hoe jij je zichtbaar kunt maken op een authentieke manier. Zodat jij vol zelfvertrouwen en stralend door het leven gaat!

 

Tags:


 
Deze website maakt gebruik van cookies. Wilt u weten waarom?Balk verbergen