Unique in je eigen jasje

Modetrends najaar 2020

Zondag 04 oktober 2020

Net alsof we in tijden van crisis weer hangen naar het verleden. Want de mode voor dit najaar heeft veel invloeden van de jaren 40 t/m 70 en 80. Vintage, schoudervulling, breisels, oversized, getailleerde hoge broeken, lange rokken. Verschillende materialen zoals leder, suede, satijn, tweed en soepele stoffen. Leuk om hierop in te springen. Kijk of je jouw persoonlijkheid in de trend kunt brengen!

 

 

Vintage kleding

We gaan terug naar vroeger, the old fashioned way, de jaren 50, 60 en 70. Blouses met punt- en kantkraagjes en ruitjes.

 

Oversized

Volume in broeken, blazers en mantels zijn de trend. Oversized is het sleutelwoord voor een up-to date mode look. De broeken zijn wijd, jassen in de schouders zijn ruimvallend. Het geeft een bepaalde nonchalance weer.

 

Lederen broeken

 

In de broeken zien we de hoge taille voorbij komen. Het liefst getailleerd met een strik of een mooie riem. We zien veel lederen materialen in broeken voorbij komen. De bandplooi en wijde pijpen zijn de favoriet.

 

Breisels 

Mooie gebreide truien en vesten, oversized gedragen maar ook in de rok of broek of een vest gecombineerd met een brede riem. Trui op een rok: laat een gedeelte los hangen en een gedeelte in het kledingstuk, dit ook om de taille te benadrukken. Daarnaast zien we breisels terug in jurken. En heerlijk voelt dit aan om het lijf.

 

Plissé rokken

Niet van weggeweest, dit zomer zagen we dit patroon, de plissé al veel, en aankomend seizoen ook. In veel verschillende kleuren en patronen.

 

Ruiten

 

Ruiten patronen in broeken, rokken en jasjes. Het kan allemaal. Wil je het liever niet te bont, kies dan voor een rustig ruitenpatroon. Onthoud dat je met een print de nadruk legt op dat gedeelte waar je het draagt! Het ruiten mannenpak blijft onverminderd populair. Tip: draag een riem om de blazer.

 

Schoenen

 

Naast de sneakers waar we niet om heen kunnen zien we dit najaar veel lange laarzen, stoere bike laarzen, rubberen laarzen en plateauzolen.. 

Tassen

Tassen zien we in veel verschillende kleuren en materialen, in het klein en groot. De shopper is een blijvertje, hier pak je ook veel in. Camouflage tassen, aangepast op de jas. Voor elk wat wils! 

 

Bron: Rubriek.nl Trendystyle.net

 

Wil jij weten welke stijl bij jou past? Trends gaan over mode. Maar stijl gaat over jouw persoonlijkheid. We gaan kijken naar jouw levensstijl en laten de beste versie van jezelf zien. Maak een afspraak via info@uniquejanique.nl of het contactformulier. Schrijf je alvast in voor de nieuwsbrief. Ik ontmoet je graag!

Tags:


 
Deze website maakt gebruik van cookies. Wilt u weten waarom?Balk verbergen