Unique in je eigen jasje

Kleurentrends voorjaar 2021

Zondag 17 januari 2021

Al weer zin in het voorjaar? Ik wel. De lentekleuren zijn dit seizoen gevuld met optimisme! En dat hebben we wel even nodig in deze sombere tijd. We zien vooral lichte, vrolijke pastelkleuren. Zoals de directeur van Pantone omschrijft: ‘Doordrenkt met een echte authenticiteit die steeds belangrijker wordt, kleuren voor de lente/zomer 2021 combineren een niveau van comfort en ontspanning met vonken van energie die onze stemmingen stimuleren en verheffen’.

 

 

  

Marigold

Een mooie goudoranje tint, die warmte uitstraalt. Maar toch een soort van zachtheid heeft omdat ze niet te helder van kleur is. Prachtig met de roestbruine kleur!

 

Cerulian

Omschreven als de kleur van de lucht op een serene, heldere dag. Een prachtige ijsblauwe kleur die met veel kleuren te combineren is, zoals het French Blue, Rust, zelfs met de paarse kleur.

 

Rust

Een mooie diepe ‘roestbruine’ herfstkleur, die een mooie aanvulling geeft op het lente palet. Goed te combineren met veel lichte pastelkleuren. 

 

Illuminating

Een mooie heldere zonnige kleur geel. Het geeft een glimlach op je gezicht! Combineer haar met een basiskleur, zoals donkerblauw, grijs of zwart.

 

French Blue

Een prachtige kleur blauw, Pantone neemt ons mee naar Parijs. De sexy, onthullende bodycon jurk die voor uitdaging zorgt. Deze kleur staat mooi bij lente- en wintertypes.

 

Green Ash

Deze zachte kleur groen is genoemd naar een plant, een munt geur/kleur die de kalmte bewaart. Mooi te combineren met de kleur Rust uit het palet.

 

Burnt Coral

Een vriendelijke uitnodigende kleur, een zachte pastelkleur. Pantone heeft deze kleur gekozen omdat ze gezelligheid uitbeeldt. Het herinnert ons aan het onderhouden van vriendschappen.

 

Mint

Eén van mijn favoriete kleuren uit het lentepalet. Groen is een evenwichtige en rustige kleur die zorgt voor balans in je lichaam.

 

Amethyst Ochid

Amethyst is een paarse edelsteen die zorgt voor een helende, zuiverende werking. Het is goed voor je spirituele ontwikkeling. Deze kleur paars is een unieke kleur die voor energie en excentriciteit zorgt.

 

Raspberry Sorbet

Een prikkelende levendige kleur, voor als jij je vrouwelijk en sterk wilt voelen. Een energierijke kleur. Mooi om een heel pak ervan te hebben, en dan te combineren met een lichte top, de kleur Marigold, als je uit je comfortzone wilt gaan.

 

Bron: Pantone, glowsly.com

Wil jij weten welke persoonlijke kleuren bij jouw passen? Kleurstyling gaat verder dan een kleurenanalyse. Dus niet alleen kijken we naar de kleur huid, ogen en haar, maar ook naar kleurgebruik in je persoonlijke stijl. Nieuwsgierig? Vraag dan mijn gratis online sessie aan 'boost jouw stijl en uitstraling'. In deze sessie kijk ik mee waar je nu staat en geef ik je 3 tips hoe jij je zichtbaar maakt op een authentieke manier!

Schrijf je alvast in voor de nieuwsbrief!

 

Tags:


 
Deze website maakt gebruik van cookies. Wilt u weten waarom?Balk verbergen