Unique in je eigen jasje

Stap voor stap naar een transformatie

Zondag 14 maart 2021

Audrey heb ik 3 jaar geleden ontmoet op de sportschool. Had geregeld leuke gesprekken met haar maar wist ook dat ze een moeilijke tijd doormaakte. Toen ze hoorde dat ik imagocoach was, viel alles voor haar op de plek. Ze heeft mij gevraagd of ik haar kon helpen.

 

 

Haar letterlijke woorden:

‘Iets in jouw werkwijze trekt me aan en dat zou natuurlijk kunnen omdat ik simpelweg op zoek ben naar ‘wat anders’. Ik zeg bewust naar ‘wat anders’ omdat ik niet kan of durf te definiëren wat het dan precies moet zijn’. 

Het zal met mijn leeftijd te maken hebben en de situatie waaruit ik kom, nu zit en naar toe wil. Ik kan daar wel wat hulp bij gebruiken, want ik kan gesprekken hebben met allerlei professionals; zij vertellen mij  niets nieuws en waar het op neer komt is dat ik moet loslaten wat is geweest. Het gaat om het vinden van balans en zelfvertrouwen. Ja, ja...I know. Maar nu nog doen!' 

We zijn aan de slag gegaan met elkaar in een transformatie coaching traject; op zoek naar de rode draad in het verhaal en vanuit kleine stapjes naar een verandering toewerken. Tevens heeft ze een imagoadvies gehad, waardoor ze ook met kleur en kleding kon laten zien wat ze wilde uitstralen. 

En wat ben ik trots op haar, want ze is onder begeleiding maar op eigen kracht ruim 30 kg afgevallen, waardoor ze lekker in haar vel zit en ook haar eigen lichaam kan waarderen. 

Hier kan ik zo van genieten, om mensen in beweging te zetten. Mensen uit een vicieuze cirkel te halen en vanuit zelfbewustzijn en kracht ze te laten stralen, waardoor ze ook meer zelfvertrouwen krijgen. 

Wat ik mooi vind is dat Audrey mij geregeld nog een bericht stuurt hoe blij ze is met de coaching die ze van mij heeft gehad, zo kreeg ik deze week onderstaande recensie van haar naar aanleiding van een post die ik plaatste: 

‘Nou ik kan het niet vaak genoeg zeggen en blijf het herhalen... jij hebt mij meer dan fantastisch geholpen en daarbij heb je niet alleen de kijk op mijn garderobe waanzinnig veranderend, maar ook de kijk naar mezelf. Dat kwartje viel weliswaar wat later, maar echt hoor. Ik ben je nog dagelijks dankbaar Janique!!

Na de lockdown wil ik dus ook erg graag dat je opnieuw met me meekijkt nu ik alle overtollige kilo's ook kwijt ben. #dankbaar 

 

Wil jij ook weten of ik wat voor jou kan betekenen? Vraag dan mijn gratis online sessie aan ‘boost jouw stijl en uitstraling’ aan. Hierin geef ik jou mijn eerlijke feedback en kijk ik mee waar je nu staat en geef je praktische 3 tips hoe jij je zichtbaar maakt op een authentieke manier.

  
Deze website maakt gebruik van cookies. Wilt u weten waarom?Balk verbergen