Unique in je eigen jasje

Modetrends najaar 2021

Zondag 26 september 2021

We kunnen weer fysiek winkelen. Ik word helemaal blij van deze wintermode, want er is zoveel diversiteit aan kleuren, modellen en stijl! Van sportief tot supervrouwelijk. Mooie stoffen en structuur in de kleding. Kijk of je jouw persoonlijkheid in de trend kunt brengen en vertaal jouw kleur, stijl, en figuur naar jouw garderobe!

 

 

Wijde spijkerbroeken

De trend, the bigger, the better. We zien ook verschillende lengtes, van culotte tot super lang. En wijde pijpen natuurlijk.

 

Knitwear

Mooie gebreide truien en vesten, oversized gedragen maar ook in de rok of broek of een vest gecombineerd met een brede riem. Laat een gedeelte los hangen en een gedeelte in het kledingstuk, dit ook om de taille te benadrukken. Daarnaast zien we breisels terug in jurken. En heerlijk voelt dit aan om het lijf.

 

Plooirokken

Plissérokken zien we ook nog wel, maar de plooirok komt ook weer tevoorschijn. In veel verschillende kleuren, lengtes en patronen. De korte rokken doet me denken aan vroeger, mijn moeder had voor mijn communie een plooirokje gemaakt boven de knie.

 

Ruiten

Bloemen zijn op hun retour maar ruiten zien we vooral in broeken, rokken en jasjes. De Schotse ruit, de kleine Engelse ruit, de houthakkersruit. Het kan allemaal. We dragen ze klassiek als rok maar ook als minirok met een broek eronder. Onthoud dat je met een print de nadruk legt op dat gedeelte waar je het draagt!

 

Mouwloze blazer jassen

Zag ze in de winkel voorbij komen, vesten zonder mouw, blazers zonder mouw, en zelfs winterjassen zonder mouw. Combineer de blazerjas met een blouse of dunne trui. Hierin heb je natuurlijk veel mogelijkheden!

 

Spencers

De spencertrend is hip! Het zijn als het ware ook mouwloze truien en vesten, met v-hals, ronde hals. Verschillende stoffen en structuren, combineer ze bv met een spijkerbroek en witte blouse. En natuurlijk kan een printblouse er ook onder als je een effen spencer draagt.

 

Goud, zilver en metallics

Alles is goud wat er blinkt! Het wordt een glitterfeest. Goud, zilver en metallics zien we in truien, blouses, broeken en jurken. Draag het gerust als een set, vind je dit te bont, dan combineer het apart.

 

Kraagjes en strikken

Zo tuttig dat het modieus wordt! De grote kraag of strik op blouses, of laat het onder een trui uitkomen. Je moet wel van een romantische stijl houden.

 

Schoenen

Naast de sneakers waar we niet om heen kunnen zien we dit najaar veel lange laarzen, stoere boots en loafers (lage plateauzool schoenen).

 

Tassen

Tassen zien we in veel verschillende kleuren en materialen, in het klein en groot. De shopper is een blijvertje, hier pak je ook veel in. Daarnaast de doorgestikte tassen, tassen met een grote ketting, de teddy tassen, lekker aaibaar!

 

bron: Rubriek.nl, Omoda, Trendystyle.net

 

Wil jij weten welke stijl bij jou past? Trends gaan over mode. Maar stijl gaat over jouw persoonlijkheid. We gaan kijken naar jouw levensstijl en laten de beste versie van jezelf zien. Maak een afspraak via info@uniquejanique.nl of het contactformulier. Schrijf je alvast in voor de nieuwsbrief. Ik ontmoet je graag!

Tags:


 
Deze website maakt gebruik van cookies. Wilt u weten waarom?Balk verbergen