Unique in je eigen jasje

Kleurentrends voorjaar 2022

Zaterdag 15 januari 2022

Alweer zin in het voorjaar? Ik wel. De lentekleuren zijn dit seizoen gevuld met optimisme! En dat hebben we wel even nodig in deze sombere tijd. We zien lichte pastelkleuren maar ook warme, koele en heldere kleuren. 

 

En zoals de directeur van Pantone omschrijft: ‘Nu we dit nieuwe landschap betreden waar moderegels niet langer van toepassing zijn, laten de kleuren voor lente/zomer 2022 ons toe om te mengen en te combineren zoals we willen, en moedigen ze de verkenning van nieuwe realiteiten aan en openen ze de deur voor een gepersonaliseerde stijl en spontane kleurstatements.’ Combineren maar!!

 

 

Spun Sugar 

Deze gesponnen suiker kleur is een gezoet pastel met een luchtig karakter. De pastelkleur is goed te combineren met de andere blauw/groenige kleuren of met de bruine kleur.

 

Gossamer Pink

Licht als de ragfijne draad waar deze kleur naar is vernoemd. De poederachtige roze tint zorgt voor een tedere en lichte aanraking. Mooi om te combineren met een basiskleur mokka of alleen als blouse te dragen.

 

Innuendo

Insinuatie; tweesnijdende hints naar onze ware gevoelens. Omarm de vrouwelijk kleur roze en laat je mooie figuur zien!

 

Skydiver

Deze blauw kleur inspireert naar nieuwe hoogten! Een prachtige basiskleur die heel veel mensen staat. En die je ook goed zakelijk kunt gebruiken als broek of jasje.

 

Daffodil

Een heldere en levendige kleur geel. De kleur van de narcis. Straalt warmte en creativiteit uit. Een gewaagde combinatie: geel met paars! En anders geel met blauw of mokka.

 

Glacier Lake

De blauwe kleur van het gletsjer meer. Prachtig als blouse of top onder een (zakelijk) pak of los te dragen in de zomer.

 

Harbor Blue

Het blauwe van de oceaan. Een koele blauw/groene kleur, mijn lievelingskleur! Het straalt rust en kalmte uit.

 

Cocha Mocha

Deze mokka kleur verwarmt het hart en het lichaam op koudere dagen in de lente. Een prachtige basiskleur, die je combineert met de lichtblauwe of pastel roze kleuren.

 

Dahlia

Een mooie paarse kleur, vernoemd naar de bloem. Zowel informeel als formeel te dragen. Een heerlijke opvallende kleur die er uitspringt en ook luxe uitstraalt.

 

Poinciana

Een intense rode heldere kleur waar je een statement mee kunt maken! Het is een krachtige kleur die je ook met beide voeten op de grond zet.

 

Bron: Pantone, glowsly.com

Wil jij weten welke persoonlijke kleuren bij jouw passen? Kleurstyling gaat verder dan een kleurenanalyse. Dus niet alleen kijken we naar de kleur huid, ogen en haar, maar ook naar kleurgebruik in je persoonlijke stijl. Nieuwsgierig? Maak een afspraak via info@uniquejanique.nl . Dit kan via het contactformulier. Schrijf je alvast in voor de nieuwsbrief!

 

 

Tags:


 
Deze website maakt gebruik van cookies. Wilt u weten waarom?Balk verbergen