Unique in je eigen jasje

Modetrends voorjaar 2022

Zaterdag 05 maart 2022

Wat hebben we weer verlangd naar het nieuwe normaal. En eindelijk is alles weer open, we kunnen weer fysiek shoppen. Vooral als de zon tevoorschijn komt, hebben we zin om weer nieuwe kleding aan te schaffen. Daarbij mogen de nieuwe modetrends er ook weer zijn! Want we zien dit voorjaar een diversiteit aan trends, stoffen, lijnen en kleuren.

 

We zien in de mode dit voorjaar veel colorblocking, veel prints o.a. bloemen/strepen, maar ook mix en matches van prints en materialen. Powerdressing hoort bij dit voorjaar want we zijn blij met het nieuwe normaal. Dus weg met de homewear en hoodies. Kom maar op met de powersuits en glamour outfits. De denimtrend is nog steeds wijd en hoog getailleerd. Daarnaast zien we de flarepijp ook nog terug dit voorjaar. Geef jullie hieronder een aantal modetrends weer!

 

De maxi jurk en -rok

Dit voorjaar zien we of de minirok of de maxirok in beeld. De minirok bespaar ik jullie want dit vind ik echt iets voor mijn puberdochters. Met de jurk ben je in een keer klaar en de rok combineer je met een mooie top of blouse.

 

Colorblocking

Na de lockdown is er weer behoefte aan kleur, want hoe helderder de kleur hoe expressiever. Laat jezelf zien!

 

Strepen

Je hebt een streepje voor! We zien strepen over dwars of in de lengte. Niet alleen in onderkleding maar ook in bovenkleding, het bretons streepje bv. in marineblauw met wit.

 

All over white

Wit staat symbool voor liefde, reinheid en onschuld. Het is een mooie basiskleur omdat het goed met andere kleuren te combineren is. Maar wit op wit of wit met creme is een prachtig geheel!

 

Leerlook

Faux leather in zowel onder- als bovenkleding. Bikerjasjes, broeken en leren blouses of blazers. Het geeft een stoere uitstraling weer. Tegenwoordig heb je faux leer in verschillende kleuren, dus combineren maar!

 

De powersuit

Het pak is wellicht de beste investering ooit, je ziet ze deze zomer in alle kleuren. En het mag comfy zitten, dus oversized.

 

Schoenen

Gekleurde pumps, hooggehakte sandaaltjes, platform schoenen, instappers, en de vernieuwde Mary Jane uit de jaren '60 (met bandjes over enkel) en natuurlijk de sneaker in alle vormen en kleuren!

 

Tassentrends

We zien ronde buideltassen, beltbags, grote shopper tassen en doorgestikte tassen met zilver of gouden kettingen. Voor iedereen wat wils!

 

Brillen

Brillen zien we in pastelkleurige monturen tot metalen materialen voor een edgy uitstraling. En van sportieve modellen tot aan grote cat-eye monturen voor een opvallende look.

 

Bron: Trendy style, Essential Antwerp, Caroline Biss, Pearl Opticien 

 

Wil jij weten welke stijl bij jou past? Trends gaan over mode. Maar stijl gaat over jouw persoonlijkheid. We gaan kijken naar jouw levensstijl en laten de beste versie van jezelf zien. Maak een afspraak via het contactformulier of maak gebruik van mijn gratis sessie ‘Boost jouw stijl en uitstraling’. Schrijf je alvast in voor de nieuwsbrief!

Tags:


 
Deze website maakt gebruik van cookies. Wilt u weten waarom?Balk verbergen