Unique in je eigen jasje

Modetrends najaar 2022

Zondag 30 oktober 2022

Ik word helemaal blij van deze wintermode, want er is zoveel diversiteit aan (felle) kleuren, modellen en stijl! Van sportief tot supervrouwelijk. Mooie stoffen en structuur in de kleding. Kijk of je jouw persoonlijkheid in de trend kunt brengen en vertaal jouw kleur, stijl, en figuur naar jouw garderobe!

Sportief mag zeker nog wel na de Corona tijd maar vrouwelijkheid zien we ook steeds meer terug dit seizoen zoals jasjes, blazers, jurken en broekpakken. Een aantal trends die we zien dit najaar:

 

Broekpakken

Pakken in één kleur, en vooral de felle kleuren spreken! Wat dacht je van de trendkleur fuchsiaroze? Het is een ware eyecatcher. Broek en jasje kun je natuurlijk ook apart combineren van elkaar.

 

Faux leather

Is het nu nep/faux leer of echt leer? Tegenwoordig zie je bijna het verschil niet meer. Je ziet leer in verschillende kledingstukken terug, zoals de jas, broek, jurk, rok. Leer heeft een classy en vrouwelijke uitstraling. Gebruik het alleen niet in een te formele sfeer.

 

Spencers

In de jaren 70 droeg men veel spencers. Vorig najaar zag je ze ook al in de winkel, maar toen moest je echt op zoek gaan. Nu zie je ze in elke modezaak! Combineer het met een witte blouse of eenzelfde kleur top/blouse als de spencer.

 

Mouwloze jassen

Vest jassen maar ook bontjassen of gewatteerde jassen zonder mouw, alles kan. Doe er een top of een dikke trui onder en je bent klaar!

 

Bouclé jasjes

Boucle is een stof geweven met losse stukjes. Deze geweven stukjes vormen lusjes waardoor de boucle stof wordt gevormd. De stof heeft z’n populariteit te danken aan het franse modehuis Chanel. De jasjes zijn supervrouwelijk en klassiek. Door het te combineren met een spijkerbroek maak je het geheel sportiever maar wel vrouwelijk!

 

Gebreide jurken

Met een jurk ben je meteen klaar. En gebreid zit heerlijk! Als de jurk niet getailleerd is dan accentueer de taille met een mooie riem.

 

Schoenen

Hoge laarzen en knielaarzen zijn helemaal hot dit winter! Stoere bikerschoenen of een stoere veterlaars. De sneaker blijft gewoon, in alle kleuren draag je ‘m.

 

Accessoires

 

 

Brede riemen, tassen klein en groot, van koffertassen tot shoppers. Kijk welke tas bij je outfit past, er is genoeg keus dus combineren maar! Met een sjaal maak je een outfit af. Mooi als je een effen jas of bovenstuk hebt, en dezelfde kleuren erin terugkomen.

 

Bron: Rubriek.nl - Caroline Biss -  Uffelen Mode - Zara

 

Wil jij weten welke stijl bij jou past? Trends gaan over mode. Maar stijl gaat over jouw persoonlijkheid. We gaan kijken naar jouw levensstijl en laten de beste versie van jezelf zien. Maak een afspraak via info@uniquejanique.nl of het contactformulier. Schrijf je alvast in voor de nieuwsbrief. Ik ontmoet je graag!

 

Tags:


 
Deze website maakt gebruik van cookies. Wilt u weten waarom?Balk verbergen