Unique in je eigen jasje

Testimonials 

"Als loopbaancoach zie ik bij klanten de wens hun transformatie zichtbaar te maken en hun (nieuwe) authentieke ik te laten zien. De cursus 'Maak je authentieke ik zichtbaar' wilde ik eerst zelf volgen om te ervaren of dit een aanvulling is op mijn coachtrajecten.

Janique heeft een verzorgde cursus gegeven waarbij veel ruimte is voor interactie en persoonlijk advies. Janique is een zachte, empathische vrouw vol passie voor kleding en de wens vrouwen de beste versie van zichzelf te laten zijn en uitstralen. Ze is in haar advies respectvol en helder.

Het geeft rust dat ik weet welk figuur ik heb en hoe ik dat beter uit kan laten komen. Ik voel mij zekerder over mijn figuur en uitstraling. Door kleine tweaks heeft mijn stijl een upgrade gekregen. Zoals de blouse in de kokerrok dragen in plaats van erover. Naast mijn zakelijke, mijn creatieve kant uit laten komen door het dragen van sjaals. Ik krijg meer complimenten over hoe ik er uit zie. Dankjewel Janique!

Ik gun klanten - die dit willen - je cursus als prachtige aanvulling op hun loopbaantraject!"

Claar Grooten, loopbaancoach Claartekracht

 

"Janique heb ik leren kennen tijdens een netwerkbijeenkomst. Toen Janique mij vertelde wat zij als beroep deed en op welke manier vond ik dat direct uniek. Sinds deze netwerkbijeenkomst ben ik Unique Janique gaan volgen op social media en ontvang ik haar nieuwsbrief. Ik liep al een tijdje met de vraag rond welke business outfits ik aantrek naar klanten en business bijeenkomsten, zodat het wel dichtbij mijzelf blijft staan. Tevens is Janique naast stylist ook nog visagist en wilde ik graag advies in make up wat bij mij past met als doel iets vernieuwends dan wat ik zelf altijd doe en dit voor zowel privé als zakelijk.
Deze 2 vragen heb ik bij Janique neergelegd en ze was direct enthousiast. We maakten een afspraak en Janique kwam bij mij langs.
We gingen eerst kijken of ik een lente/zomer/herfst of winter type was. Zoals heldere/lichte/felle/warme/koele kleuren ect. Daarna zijn we mijn garderobe ingedoken en zat ik qua kleuren al op de goede weg. We hebben d.m.v. mijn eigen kleding, setjes gepast, waar ik zelf niet zo snel opkwam om dat te combineren als zakelijke outfit en dat vond ik echt super. Tevens gaf Janique kledingadvies wat een mooie aanvulling zou zijn in de garderobe kast qua kleur en item.
Daarna gingen we met de make up aan de slag. We namen mijn eigen make spullen door en kwamen tot de conclusie dat we die qua kleur goed konden gebruiken en ik op deze manier met mijn eigen make up ook verder kan. Waar nodig kan ik de ontbrekende items aanvullen. Janique ging enthousiast aan de slag, de ene helft van mijn gezicht werd een overdag-look en de andere helft voor feest en iets chiquere gelegenheden. De make up die ik zelf niet had vulde Janique aan met haar eigen spullen. Het resultaat was echt een eye opener! Met mijn eigen make up had ik weer een totaal andere look, waar ik zelf niet op zou komen en ook die mij past. Zowel voor de kleding als de make up schreef Janique een persoonlijke advieskaart en voor de make up nog een stappenplan waar ik altijd op terug kan vallen. Janique heeft mij ontzettend goed geholpen waar ik verder mee kan! Nogmaals dank Janique en ik beveel jouw advies en professionaliteit van harte aan!

Aniek

 

"Ik heb genoten van je workshop. Je bent professioneel, hebt veel kennis en hebt een gedegen voorbereiding. Voor mij viel de wijze op, waarop jij de mensen in hun waarde laat en de rust neemt om hen "aan de hand" mee te nemen naar verandering. Je kunt je goed inleven en geeft mensen complimenten en positiviteit mee. Super om met rekken te werken en vriendinnen groepen kleding te laten ruilen. Scheelt weer geld!"

Hester

"Graag wil ik je nogmaals bedanken voor de ontzettend leuke ochtend, die we samen hebben gehad en waarbij ik de kans heb gehad mijn eigen klerenkast nog eens door te lopen. Het was een aangename verrassing. Ik voelde me gewoon op ontdekkingsreis met jou. Geweldig."

 Maria

"Janique is met mij mijn kledingkast doorgelopen. De kledingkastsessie was voor mij een groot succes. Nadat wij uitgevonden hebben welk kleurtype ik ben, heeft Janique mij op een hele professionele maar ook toegewijde en persoonlijke manier laten zien welke combinaties er mogelijk zijn. Het waren plezierige 2 uurtjes met het resultaat, dat ik nu zekerder ben in keuzes maken van kleding en kleuren die bij mij passen."

Alexandra

"Een kledingkastanalyse heeft mij de ogen geopend. Je denkt het zelf wel te weten en alles op orde te hebben, maar door de ogen van een styliste kom je tot hele verrassende resultaten. Allereerst heeft Janique gekeken welke kleuren en tinten het beste bij me passen. Daarna doorgenomen wat ik allemaal in de kast had hangen; te veel en veel zwart dus. Altijd safe. Maar juist met kleding die ik minder droeg maakte zij combinaties waar ik zelf nooit aan gedacht had en die verrassend goed stonden. Met een aantal aanvullende basis kledingstukken en ook door kleding op te ruimen die ik nooit meer droeg heb ik nu een opgeruimde kledingkast met meer kleur en meer mogelijke combinatie-mogelijkheden. Less is more en het scheelt ook nog in de portemonnee. En dat in tijden van economische crisis. Ik kan het iedereen aanraden!"

Ingrid

"Vandaag heb ik meegedaan aan de try out kledingruil party. Janique vertelde over haar bedrijf, over de kleur- en stijlanalyse, garderobecheck en personal shoppen. De sfeer was gezellig en leuk. Janique gaf handige tips aan de groep maar ook aan ons allemaal persoonlijk. Dit deed ze vakkundig en goed. De workshops van Janique zijn echt heel nuttig en waardevol. Ik ga haar tips zeker uitvoeren."

Ellen

 "Afgelopen zaterdag een erg gezellige kledingruilparty gehad bij Janique! Met een kopje koffie gezellig met 10 dames kleding geruild. Ook waren er accessoires die een tweede leven kregen. Janique gaf stijladvies en tips. Leuk!"

Judith

"Janique is een warm persoon met een groot inlevingsvermogen. Je voelt je al gelijk op je gemak als je bij haar bent. Ze is erg professioneel en weet precies welke kleding bij je past...Qua kleur, maar zeker ook bij je figuur. Ze laat je lichaamsdelen waar je trots op bent, heel mooi uitkomen met de juiste kleding. Ik voel haar betrokkenheid heel sterk, zowel voor de afspraak als na de afspraak. Kortom, ik ben heel tevreden en raad het iedereen aan om te doen!"
 
Marjolein

"Ik heb op de ladiesnight bij Megastore Intersport een garderobecheck gewonnen bij Unique Janique. Onlangs was het dan zover...... ik was erg benieuwd want ik had een kast die uitpuilde met heel veel kleren die al oud waren of kleren die ik nooit meer droeg.Janique heeft eerst mijn 'type' bepaald; ik ben een lentetype. Frisse heldere kleuren passen hierbij. Ze keek naar mijn figuur en lichaamsbouw en benadrukte mijn positieve accenten, zoals mijn bovenlichaam en de taille. Mijn heupen moest ik niet meer accent geven dan nodig: bijvoorbeeld geen broek met steekzakken of gerimpelde bovenkant dragen. Hele nuttige tips allemaal! Heel zinvol was ook dat alles uit de kast bekeken is, opnieuw gepast, weggedaan of in combinatie met andere kleren weer 'nieuw leven ingeblazen'. Zo kwam ik erachter dat het best weer leuk is om rokken of jurken te dragen! Dat had ik jaren niet meer gedaan. Door het enthousiasme en eerlijke oordeel van Janique durf ik dat nu weer aan. Blijkbaar zaten er beelden in mijn hoofd die niet meer strookten met de werkelijkheid. De stimulans van Janique hielp echt daarbij! Ook had ze inspirerende suggesties over de combinatie van kleding en kleuren eventueel aangevuld met  accessoires zoals sjaaltjes en/of sieraden. Ik zou daar uit mezelf nooit opgekomen zijn. Ik heb 2 dozen met kleren weggedaan...Het resultaat: een opgeruimde en overzichtelijke kast met kleren die ik allemaal kan dragen. Een mooie basisgarderobe! Dat geeft letterlijk en figuurlijk een opgeruimd gevoel! Ik kan het iedereen aanraden want het is echt de moeite waard!"

Maria 

"Voor mijn verjaardag kreeg ik een styling advies cadeau. Janique is samen met mij mijn kleding kast doorgelopen. Naast gezellig, vooral ook heel erg leerzaam. Sindsdien kijk ik anders tegen mijn kleding aan en maak ik andere combinaties, waar ik zelf eerder nooit op gekomen was. Deze en nog veel meer tips heb ik mee genomen in de praktijk en heb al bijna mijn nieuwe winter kleding collectie ingekocht en ..... alles mixt en matches :)"

Danique

“Na een periode van een wilde achtbaan was ik er zelf aan toe om mijn eigen ik weer te voorschijn te toveren.  Dit lukte mij zelf helaas niet en heb de hulp ingeroepen van Janique,  die mijn eigen ik weer te voorschijn heeft weten te halen. Ik voel me in dat opzicht weer helemaal mijzelf! Ik vond het erg prettig met Janique. Als zij bij je thuis komt geeft zij je het gevoel alsof je haar al jaren kent. Je voelt je meteen op je gemak” 

Silvia 

"Janique heeft oog voor mooie bijzondere combinaties. Door nieuw te maken combinaties is je kledingkast is ineens het in waarde verhoogd! Bovendien heeft het bij mij iets doen ontwaken waardoor ik meteen zelf verder ben gegaan met het herbeoordelen en aanschaffen van ontbrekende stukken in mijn kledingkast. Heel verfrissend!!"

Lian 

 

  
Deze website maakt gebruik van cookies. Wilt u weten waarom?Balk verbergen