Unique in je eigen jasje

Modetrends voorjaar 2020

Zaterdag 29 februari 2020

Buiten is het nog koud en regenachtig, mensen worden geveld door de griep. Achter het glas is het heerlijk in de zon. Maar we wachten ook op het voorjaar met een heerlijke temperatuur. Daarbij mogen de nieuwe modetrends er ook weer zijn! Want we zien dit voorjaar een diversiteit aan trends, stoffen, lijnen en kleuren.

 

We zien in de mode dit voorjaar veel kleur, many texturen, veel prints o.a. bloemen, maar ook mix en matches van prints en materialen. Oversized is het woord dat past bij dit voorjaar, want dit zien we terug in de kleding, en accessoires zoals tassen en brillen. In de kleuren zie je vooral een mix van warme en koele kleuren waarbij oranje de boventoon voert. Zie mijn blog kleurentrends. Denim blijft altijd, vooral de gebleekte denim in broeken en jurken is hip. De flarepijp is niet weggeweest deze zomer. Geef jullie hieronder een aantal modetrends weer!

 

Pof- en ballon mouwen

We zien dit voorjaar toch wel weer de stijl van de jaren 80. De brede kledingdetails waaronder de pof- en ballonmouwen. Als je brede schouders hebt, dan is deze lijn wat minder geschikt, omdat het de nadruk op je schouders legt.

 

Prints en motieven

Geen zomermode zonder prints: dierenprints, bloemen- en plantenprints, polkadots, retroprints, brede kleurige strepen.

 

Laagjes/stroken in kleding

De romantiek zie je deze zomer nog steeds. In rokken, broeken en jurken.

 

Wijde broeken, hoge tailles

Deze trend zien we al weer een tijd. Houd de pijp wel lang als je klein bent.

 

Transparante blouses/tunieken/jurken

Een stukje bloot van jezelf weergeven, maar toch op een discrete manier. Als jij van een romantische stijl houdt, dan horen transparante kledingstukken hierbij, supervrouwelijk!

 

Applicaties op stoffen

Deze trend vinden we vooral bij Louis Vuitton. Prachtige geborduurde kleding met kanten bloemen.

 

Bermuda(pak)

We zien in de trend dit voorjaar de bermuda en of de short in een heel pak. Dus bijvoorbeeld met een blazerjasje in een stoere of elegante stijl.

 

Enkelbandentrend

Een stylingtrend waarbij de bandjes van de sandaal om de broekspijpen worden geknoopt. De focus ligt dit zomer op de voeten en enkels, want schoenen met enkelbandjes of opbind sandalen zien we ook veel. 

 

Schoenen

Dit zomer mag de voet gezien worden, sandalen met fijne bandjes, doorzichtig en gevlochten. Witte schoenen zijn ook niet meer seizoensgebonden, we zien ze in de winter als zomer. Verder nog wat trends: vierkante neuzen, platte ballerina’s, blokhakken, dierenprints, muiltjes en kleurige sneakers.

 

Tassentrends

De tassentrends laten ten opzichte van vorig jaar VOLUME zien. De minitasjes zijn weer achterhaald, we zien trends van zachte pillowtassen, gevlochten tassen, bucketbags en zadeltassen.

 

Brillen

We zien volumineuze brillen, van klassiek, chic en luxe. Vierkanten brillen, ronde en grote monturen. Cat-eye brillen en zelfs doorgestikte monturen.

Bron: Trendystyle.net; Rubriek.nl

 

Wil jij weten welke stijl bij jou past? Trends gaan over mode. Maar stijl gaat over jouw persoonlijkheid. We gaan kijken naar jouw levensstijl en laten de beste versie van jezelf zien. Maak een afspraak via het contactformulier of maak gebruik van mijn gratis sessie ‘Boost jouw stijl en uitstraling. Schrijf je alvast in voor de nieuwsbrief!

Tags:


 
Deze website maakt gebruik van cookies. Wilt u weten waarom?Balk verbergen