Unique in je eigen jasje

Modetrends voorjaar 2021

Zaterdag 06 maart 2021

Buiten is het nog koud en regenachtig, we zitten helaas nog in de Corona tijd waarbij we altijd nog beperkt worden in ons doen en laten. Shoppen kan wel maar dan op afspraak. We hebben zin aan nieuwe frisse kleding en wachten op het voorjaar met een heerlijke temperatuur. Daarbij mogen de nieuwe modetrends er ook weer zijn! Want we zien dit voorjaar een diversiteit aan trends, stoffen, lijnen en kleuren.

 

 

We zien in de mode dit voorjaar veel naturelle kleuren, veel prints o.a. bloemen, maar ook mix en matches van prints en materialen. Oversized is het woord dat past bij dit voorjaar, mensen hunkeren nog steeds naar homewear. De luxe variant hiervan zien we terug in de kleding, het mag allemaal wat netter maar dan wel comfortabel. In de kleuren zie je vooral de lichte vrolijke pastelkleuren. Zie mijn blog kleurentrends. Denim blijft altijd, we zien spijker van top tot teen, wordt het een patchworkjasje, jeans met wijde pijpen of een zwierige doorknoopjurk? De flarepijp is ook niet weggeweest deze zomer. Geef jullie hieronder een aantal modetrends weer!

 

Overhemd blouses en jurken

We gaan terug naar de jaren 50-60. Prachtige cirkel- of doorknooprokken maar ook overhemdjurken en -blouses die we zien dit zomer.

 

Relaxed workwear

Door de corona crisis zijn we massaal overgestapt op gemakkelijk zittende kleding. Deze lounge wear zet zich in 2021 nog wel voort maar dan wel in een chique uitstraling. Elegant en tegelijk super comfortabel. Ook blouses mogen ruim vallen dit voorjaar.


 

Liefelijke romantische jurken

Houd jij van een supervrouwelijke stijl? Dan zijn deze jurken helemaal voor jou. Zwierig, los of wat meer aangesloten met een mooie riem. Dus je kunt zelf bepalen of je het accent op de taille legt!

 

 

Ton sur ton looks

We zien vooral outfits in een effen look, dus dezelfde kleuren boven en onder. Dit is vooral handig als je klein bent, want het maakt je langer!

 

Hoge taille broek

De aangerimpelde en de hoge taille zien we veel deze zomer. Draag er een blouse in, om zo meer taille te creëren. De pijpen zijn vaak wat wijder.

 

Patchwork

Een duurzame gedachte en werkelijkheid, sommige ontwerpers maakten van onverkochte stukken een nieuwe collectie. Speels patchwork!

 

Vrolijke prints

Van bloemen tot grafische prints, ruiten. We zien ze allemaal voorbij komen dit voorjaar. Weet wel dat je met een print gaat benadrukken, maar je kunt bv ook een buik verdoezelen.

 

Schoenen

De slipper komt deze zomer verder dan tuin en strand. Van leer en met een klein hakje is het een elegant schoentje dat onder een zomerjurk en zelfs op chic prachtig staat.

De sneaker zal nooit weg gaan. We zien ze in alle soorten, veel effen maar ook in de materialen mix. Je combineert ze heel mooi qua kleur met je outfit!

De plateauzool loopt zo lekker door! En voor de kleine mensen onder ons: je lijkt ook nog eens wat groter.

 

Tassentrends

We zien ronde tassen, buideltassen, beltbags, grote shopper tassen en rieten tassen. Voor iedereen wat wils!

 

Brillen

Creatieve stijl: kies voor een metalen of acetaat montuur in hoekige vormen of ga voor een edgy montuur in unieke kleurencombinaties voor een opvallende en creatieve look. Deze trend draait om een futuristische touch, met tegelijkertijd wat meer charme uit het verleden. De geometrische vorm of de felle kleur zorgen voor een uitdagende look; express yourself met deze creatieve trend!

Bohemian vintage: pastelkleuren zijn prachtig en doen ons denken aan een zomerse lentedag. Misschien dat we er daarom zo weg van zijn. Pastels zijn er om van te houden! Van mintgroen tot zachtroze; ze geven ons allemaal positieve vibes en passen ook nog eens bij heel veel outfits! 

 

Bron: Trendystyle.net  -   Vogue  -  Fashionchick  - Pearl Opticiens

Wil jij weten welke stijl bij jou past? Trends gaan over mode. Maar stijl gaat over jouw persoonlijkheid. We gaan kijken naar jouw levensstijl en laten de beste versie van jezelf zien. Maak een afspraak via het contactformulier of maak gebruik van mijn gratis sessie ‘Boost jouw stijl en uitstraling. Schrijf je alvast in voor de nieuwsbrief!

 



 
Deze website maakt gebruik van cookies. Wilt u weten waarom?Balk verbergen