Unique in je eigen jasje

    Zachtheid - puur - stralend

Met deze woorden wil ik aangeven wie ik ben, en hoe ik graag door andere mensen gezien wil worden. Alhoewel het wel enige tijd heeft gekost om te accepteren dat ik dit ben.

ZACHTHEID

Zachtheid had voor mij altijd een negatieve betekenis. Vroeger was ik een rustig en bedeesd meisje dat slecht voor zichzelf kon opkomen. Door de jaren heen ben ik assertiever geworden, maar het zachtaardige meisje wilde ik niet blijven. Ik keek veel naar anderen en raakte steeds meer mezelf kwijt. Door een stukje levenservaring en zelfliefde en zelfacceptatie zet de zachtheid mij nou juist in de kracht waar ik voor wil staan! En ik ben liever voor mezelf, zodat ik voor anderen ook meer compassie kan opbrengen.

 

PUUR

Puur zijn heeft te maken met echt zijn en transparant zijn. Dat ik zonder maskers mezelf vol kan accepteren. Vind ik niet altijd gemakkelijk, heb nog wel eens de neiging om dingen weg te lachen en stoer te doen, waardoor mensen mij zelfverzekerder zien, dan ik in werkelijkheid ben. Ben er achter gekomen dat ik me beter kwetsbaar op kan stellen, zodat mensen ook weten wat ze aan mij hebben. En ik voel me er veel beter bij!  

 

STRALEND

Het stralende kwam bij mij toen ik mijn passie volgde. Onbewust was ik altijd wel creatief bezig, naast mijn secretariële opleiding en baantjes die daarna volgden. Van aquarel schilderen, tot binnenhuisarchitectuur en bezig zijn met mode. In 2011 kwam er voor mij een omkeerpunt, ik had het gevoel dat ik iets met kleur en stijl moest gaan doen. Naast een opleiding imagostyling, ben ik een imago coaching en een kleur opleiding gaan volgen. Dit gaf mij zoveel energie, dat ik enorm veel mensen heb geholpen met kleur-, stijl- en kledingadviezen, garderobechecks en personal shoppen.   

  

TRANSFORMATIE 

Wat ik miste in de adviezen was de diepgang met mensen, want ik merk dat ik door mijn hooggevoeligheid (ook weer een nieuw inzicht) veel prikkels bij mensen opvang. Voel de emotie als mensen ergens vastlopen, en wil graag daarbij helpen om op zoek te gaan naar de blokkades en terug te gaan naar hun authentieke ik. De transformatie coaching kwam als geroepen! Hierin heb ik geleerd hoe ik mij bewust word waarom ik bepaalde dingen doe en waarom en wanneer ik emotioneel reageer; kortom zoveel nieuwe inzichten, dat ik hieruit zoveel inspiratie en vertrouwen heb gehaald, dat ik jullie dit ook wil gaan schenken! Maar wel door het zelf te doen😊

 

MISSIE EN VISIE 

Mijn missie is dan ook na deze persoonlijke transformatie dat ik andere mensen wil leren hoe zij zich zichtbaar kunnen maken op een authentieke manier. Mijn visie is dat ik ervan ben overtuigd dat wanneer mensen gaan leven vanuit hun innerlijke kracht en zelfbewustzijn zij vol zelfvertrouwen en stralend door het leven gaan!  

 

BOOST JOUW STIJL EN UITSTRALING!

In mijn gratis sessie  van 30 minuten ‘Boost je stijl en uitstraling’ geef ik jou mijn volledige aandacht en kijk ik mee waar je nu staat. Ik geef je mijn eerlijke feedback en 3 praktische tips hoe jij je zichtbaar kunt maken op een authentieke manier. Zodat jij vol zelfvertrouwen en stralend door het leven gaat! 

  
Deze website maakt gebruik van cookies. Wilt u weten waarom?Balk verbergen